Annars då?

 Vad händer i övrigt med huset nu då?

Jo, jag och Macke snurrade runt i Linköping en tisdagskväll och tittade på lampor till fasaden. Vi lyckades faktiskt att bestämma oss för vad vi ville ha efter lite kompletterande googling. Lyktan som ska sitta vid ytterdörren fanns endast på nätet och var slut hos tillverkaren så vi var oroliga för att vi inte skulle få tag på den, men det fick vi!

Ytterarmaturer i galvaniserad plåt från Konstsmide. Kommer att bli kalas!


Inomhus så har mycket av badrumsinredningen kommit upp, dörrkarmar och innerdörrar är uppe nästan överallt tror jag. Tak- och golvlister är på plats och är målade. Eluttag, lysknappar och termostater för golvvärmen är också uppe på många ställen. Köket är delvis monterat, köksön är på plats och ugnen ser ut att vara installerad. Vi har bara kikat in genom fönstren så det är svårt att veta vad som hänt. Vet att jag inte uppdaterat om läget inne på ett tag så jag har säkert inte skrivit om vårt fantastiska klinker som är på plats i entrén. 

Här är två bilder som Macke tog för två veckor sedan, första är på golvet i entrén och andra är stora badrummet!

På torsdag är det kontrollbesiktining och den har jag tänkt att vara med på så efter det kommer det förhoppningsvis upp bilder på insidan av huset!


Förutom det så ska vi leverera lamporna till elektrikern i veckan och värmepumpen och fiber installeras. Och säkert så händer det en massa annat spännande. Vår bänkskiva ska väl levereras snart också.

11 dagar kvar!