Inväntar känslan

Äntligen har vi fått vår pärm!


I tisdags ringde brevbäraren på och lämnade över paketet från Götenehus innehållandes vår pärm. Egentligen inget speciellt med den, den innehåller ett register, vårat ex av kontraktet och en del informationsblad. Sen har jag fyllt på den med våra bankpapper, ritningar och annat vi har sedan innan. Tanken är ju att vi ska samla allt som hör till bygget där i. Men det är så skönt att ha den hemma.

Vi trodde att vi skulle höra något från Bostadsbolaget i veckan då vår lägenhet har legat ute men det har vi inte. Sista anmälningsdag var förra söndagen, den 22a, och sist jag tittade hade 29 personer anmält intresse. Det kändes jättekonstigt att se den ligga ute. Mitt hem. Vi hade även besiktning av lägenheten, något dom börjat göra innan hyresgästen flyttar ut. Allt såg bra ut och vi fick inget att åtgärda! Så skönt! Bara att se till att vi är försiktiga när vi flyttar så dom inte ändrar sig haha!

Allt blir mer och mer verkligt och jag tror att anledningen till att jag längtat efter pärmen har varit i förhoppning om att förståelsen och känslan av att det faktiskt händer ska infinna sig. Men inte än. 

Natta var här förra helgen och frågade hur det känns att flytta hem till mamma igen och jag sa att jag ärligt inte funderat så mycket på det. Jag vet att det kommer att gå bra, vi kommer ju veta hur länge vi blir kvar och då är det nog lättare att förhålla sig till att det är lite trångt osv om det skulle kännas jobbigt. Men jag har inte tänkt på det så mycket heller för att det bara har varit en del av planerna och jag har inte fattat än att vi håller på att genomföra dom. G a l e t. Men det börjar krypa lite i mig så dom kanske är på väg.

Nästa vecka bör vi få ett besked gällande bygglovet och efter det hoppas jag på att vi kan komma igång med att välja kök och annat som behöver göras till avropet. Min förhoppning är att lyckas göra avropet innan sommaren och innan semestrarna börjar för lyckas vi med det kan bygget börja i höst. Och det är väl ganska självklart varför jag vill det eller hur? Ju fortare det drar igång ju fortare kan vi flytta in i huset!!