Att få ett möte

Vi bokade in ett möte med Handelsbanken och kände oss försiktigt optimistiska. Så hörde banken av sig och ställde in. Eller ja, dom ville flytta mötet till en annan dag. Till sista mars tror jag det var. Jag ledsnade. Så svårt ska det inte vara att få till ett möte med en bank! 

Jag ringde till kommunen för några veckor sedan för att uppdatera dom om vårat läge. Kötiden på tomten har gått ut för oss men jag berättade att vi hade ett bankmöte inbokat och att vi har hittat en husleverantör. Det var unga problem att dom håller tomten och hon ville att jag skulle återkomma i slutet på mars.

Så när banken ställde in tröttnade jag rejält. Jag sa till Macke att det känns som att vi befinner oss i ett dödläge; vi vet inte om vi får låna pengar så vi vet inte var vi ska ta vägen. Ska vi hyra annat, ska vi bo kvar och säga upp och bygga, eller ska vi hitta på något annat, vad i så fall och... blä! Jag sa att jag är så sjukt trött på att vänta och inte veta. Jag sa också att det ska inte vara så svårt att få till ett bankmöte och att jag tyckte att vi skulle ta kontakt med Swedbank. 

Macke höll med mig så vi bokade ett möte med Swedbank. Så nu ska vi träffa dom den dagen vi egentligen skulle träffat Handelsbanken. Känns bra. Dessutom sker det denna vecka! På torsdag blir det möte och då vet vi förhoppningsvis om det blir husbygge eller ej inom den närmsta framtiden!