En liten uppdatering

Här har det varit några lugna veckor då vi inte pratat eller tänkt särskillt mycket på bygget. Skönt att ha haft en liten paus. Nu är det dock dags att dra igång igen!
 
Imorgon går vi in i augustimånad och vi startar med ett möte med Vedum imorgon eftermiddag. Markus jobbar måndagar och har inte valt att ta någon semester, vilket vi inte alls tänkte på när vi bokade mötet, så jag kommer att åka in själv. Vi har gått igenom badrummen och jag har fått lov att göra dom sista valen själv. Köket är vi helnöjda med så det ska bara bekräftas, i tvättstugan väljer vi standard och lilla toaletten blir också standard medan den stora får en bredare kommod med dubbelthandfat samt en enkel spegel med belysning. Dyrt men bra.
 
I veckan fick jag också mail från kommunen om ett tekniskt samråd. Ett möte vi ska ha för att gå igenom planerna inför bygget innan vi kan börja. Har mailat en kopia till Andreas men då han också haft semester har jag inte fått något svar ännu. Hoppas på att höra något imorgon. Ska också maila honom efter mötet med Vedum så ska vi boka in ett möte för att göra avropet. Nu är det verkligen nära!
 
Kvar för oss är att kolla vilken sorts braskamin vi kan tänkas vilja ha i framtiden, något om speciella mått då vi vill ha möjlighet att sätta in en i framtiden samt i vilka fönster vi vill ha belysning samt belysning utomhus.
 
Välkommen augusti!!