En blogg blir till

Jag minns inte när vi började gå på husvisningar eller när vi på allvar började leta efter ett hus. Jag vet bara att vi gjort det ett tag nu och att vi inte hittat något som passar oss.
 
Under tiden vi letat har vi diskuterat att bygga ett nytt hus. Förra året bestämde vi oss för att genomföra det. Det ser just nu ut som att det är den bästa lösningen för oss. Dels på grund av att priserna stigit så pass mycket på husen häromkring att det inte längre är någon jätteskillnad på att lägga dom på ett gammalt och renovera upp det än att bygga ett nytt. Och dels för att få ett hus vi vill ha. Och för min del kommer det också ligga i den stad jag vill bo i - Skänninge. Det finns inte mycket lediga hus där alls.
 
Jag hoppas i alla fall att detta är något vi kommer att genomföra. Jag hoppas att vi hittar en planlösning vi vill ha, att vi kommer få ett lån och framförallt att vi hittar en bra tomt. Det är mycket att tänka på och fundera över och just därför skapade jag denna blogg då jag kände att jag behöver ventilera lite tankar.
 
Under 2016 kommer vi lägga mycket tid på den här drömmen, planera och fundera, och jag hoppas att det kommer leda till att vår husdröm blir verklighet!