Dagens träning

Bloggen får en ny kategori!
 
Jag har länge tänkt lägga upp den här kategorin för att kunna skriva mer ingående om min träning. Jag vill kunna gå tillbaka och läsa mina tankar och se mina framsteg och så senare. Vet inte hur intressant ni kommer tycka att det är, men om ni redan följer bloggen måste ju något tilltala er och då kanske detta är ett trevligt tillskott ;)
 
Jag tränar just nu fyra gånger i veckan på Träningsstudion i Mjölby tillsammans med Macke och David.
 
Idag hade jag en riktigt bra träningsdag! Fast suget fanns inte där när klockan ringde imorse och Macke talade om att den var nio. Kroppen var öm efter veckans pass och fortfarande avslappnad efter en skön sömn, men det vara bara att ta sig upp. Det blev gröt till frukost och pump.
 
Klockan tio var vi på gymmet och på schemat stod det ben. Vi började där nere med front och back squats. Back går bäst för mig, där kan jag ta tyngre och ändå klara tekniken. Jag är mer osäker på front, jag tycker att det är svårt att gå ner så lågt utan att tappa svanken och sen orka pusha upp rakt, men övning ger färdighet! Det blev tre repetitioner på båda, så många vi orkade. Vi tog oss sedan upp till rummet där det blev benpress, även där tre reps och tre reps vader.
 
Idag var det lite jippo på gymmet för att samla in pengar till barncancerfonden. Vi valde att bidra med 20 kr var och tävla mot Linus (en instruktör) i plankan. Hahah, jag är imponerad över att jag faktiskt ställde upp. Vi låg i entrén med publik runt omkring :P Sjukt jobbigt var det, jag pallade med 2:20, hade hoppats på mer men kroppen sa ifrån. Macke tog 2:37 tror jag och David pallade med 3:46. Linus var otrolig, han klarade 12 minuter!! Grymt jobbat. Som tack för deltagandet fick man en gul ros, gulligt :)
 
 
Efter utmaningen bänkade vi tre reps med så många vi orkade var innan vi ansåg oss färdiga för dagen :) Sen blev det att klunka i sig protein och duscha och sen promenera hem till Macke.
 
Dagens vikter i övningarna:
Front squat: 26kg
Back squat: 46kg
Benpress: 40kg, 80kg
Bänk: 30kg
 
 
xoxo
Allmänt | | Kommentera |
Upp