och Albus säger hej också

En allmän uppdatering.

Jag har drunknat lite i ekonomistyrning i fall ni undrat vart jag varit. Det är mycket att förstå och att lära sig. Men nu har vi i alla fall gjort typ 60% av kursen så slutet närmar sig! Kan inte riktigt säga om det är bra eller dåligt; ska bli skönt på ett sätt, men tanken på tentan får min hjärna att vilja ta en promenad för att lugna ner sig lite grann. Dock har jag och Jonna nu upptäckt (igår) att biblioteket är ett fantastiskt bra pluggställe! Det är närmare och det är inte hemma, tummen upp ;)

För övrigt är jag typ sjuk. Jag är väl inte förkyld, men min näsa har en förkärlek till att täppa igen sig runt läggdags så jag har fått lov att köpa in ny nässpray. Dessutom krånglar halsen, det gör inte ont i den, den bara kliar. Och så hostar jag (riktigt hosta, läääänge sen jag hade det) och är hes. Markus tyckte jag lät som en man igår och bad mig vara tyst. Han "ville inte vara med en Johannes" sa han... Fast idag är det bättre. Tror jag.

Det är så livet är just nu. Delvis. Glad är jag :) Den där lyckan smyger sig liksom på ibland och överfaller en när man minst anar det. Ganska trevligt faktiskt.


xoxo
Albus, Allmänt | | 6 kommentarer |
Upp