110 dagar kvar

 
Det är så svårt att tänka sig att det bara är 110 dagar kvar till slutbesiktning. Det är inte alls långt ju!
 
Dags att uppdatera här, det har tyvärr blivit så att bloggen hamnat sist i min prioriteringslista på senaste tiden. Det har inte hänt mycket men ändå en del så nu är det dags att skriva lite!
 
Sedan huset kom på plats har vi nu också fått takpannor samt att pelarna vid takutsprången är på plats. Taket går ut vid entrén och likadant på motsatt sida och hålls uppe av varsinn träpelare. Annars ser det faktiskt inte ut att ha hänt så mycket. Vi har inte haft någon kontakt med byggarna så vi vet inte vad som pågår heller.
 
Häromdagen fick vi en förfrågan från Götenehus om vi önskade en annan storlek på spiskåpan i köket. Vi valde en större spishäll, 70 cm istället för standard 60 cm. Såklart måste vi ju även ha en spiskåpa som matchar så det blev en 70 där också.
 
Vi har fått nummer till målaren så Macke ska ta kontakt med honom i veckan för att få veta lite mer om vilka tapeter och färger vi har att välja på så vi kan börja titta mer ingående på det.
 
Markus har också haft kontakt med Vedum angående stenskivan vi valt. En handpenning skulle betalas och beställningen skulle göras och vi ville kolla så att vi inte missat något. Det visade det sig att vi inte har. Nu i veckan blev köket avropat och beställt och då blev det också dags att betala in handpenningen. Så skönt att vi inte missat något där!
 
Förutom det har det också kommit information om värmepumpen och om försäkringen på huset.
 
Vi har också varit och tittat på kakel och klinker samt suttit nu ikväll för att se över vår budget och kostnaderna hittills. Mer om det i kommande inlägg.