Nedräkning

Innan jul mailade jag med Andreas för att stämma av lite. Dels ville vi veta hur läget såg ut framåt med leverantider och om vi skulle få något från huvudkontoret och så ville vi ha kontakt med byggarna för att kunna be om en offert för garaget. Andreas skickade tillbaka en bifogad fil med leveanstider som gällde för leveranser till huset och som kan komma att ändras beroende på när byggarna vill ha dom olika sakerna samt kontaktuppgifter till byggarna.
 
I början av januari, den 2a närmare bestämt, damp dom sista ritningarna ner i vår brevlåda! Kändes så skönt att dom äntligen vara klara, nu är det bara att dra igång!
 
Sedan dess har det varit tyst. Inget har hänt på någon front och jag har inte brytt mig om att tjata. Vi får information när det finns information att ge.
 
I måndags åkte jag hem från jobbet sjuk. Är fortfarande dålig och är säkerligen hemma resten av veckan. Så tråkigt. Men läste mailet från Andreas igen och speciellt filen han bifogat och tänkte dela med mig utav leveranstiderna som stod där!
 
Stomleverans är planerad enligt nedan
Lastdag i Götene     Vecka: 8     Dag: 2
På byggplats            Vecka 8      Dag: 3
Detta betyder att huset kommer att komma till tomten den 22 februari!
 
Just den biten har jag läst förut och det har vi vetat ett tag, men vi har funderat mycket över när arbetet med grunden kommer att dra igång. Nu när jag läste filen ordentligt så såg jag att i tabellen nedanför fanns en rad där det stod om grundplattan och att arbetet med den ska göras under vecka 6 och 7. Grundplattan ska vara gjuten 5 arbetsdagar innan stomleverans. När jag väl läst det kände jag mig lite lugnare.
 
Vi lutar oss tillbaka nu och litar på att byggarna vet vad dom gör. Räcker den tiden så gör den det, dom har gjort det här förut. Skulle något dra ut på tiden gör det oss egentligen inget då vi från början inte räknat med att ha huset klart förens straxt innan jul i år. Dessutom betyder det mer tid att spara pengar på ;) Men..
 
42 dagar kvar tills huset kommer!!
 
Hela familjen Nordenkvick besökte tomten och det framtida hemmet den blåsiga nyårsaftonen 2016.