Elmöte

Idag hade vi elmöte!
 
Klockan halv tio sågs vi vid tomten. Vi träffade Mats och pratade med honom en stund och tog sedan en tur i huset. Det var så härligt att få gå runt därinne! Det kändes inte alls så litet som det gjorde första gången jag var där. Det enda som kändes litet är vårt "stora" badrum. Det är pyttelitet. Verkligen pytte, haha! Men det ska nog bli bra ändå.
 
Efter en liten rundvandring pratade vi mer med Mats. Bland annat om att han kommer att fota saker som sitter inne i väggarna och skicka till oss för framtida referens vid exempelvis uppsättning av hyllor och liknande så vi inte spikar/borrar/whatever rakt in i något viktigt rör eller så. Mycket bra. Pratade förstärkning i väggar i klädkammaren där det ska upp hyllor med stång under, av erfarenhet vet vi att dessa kan bli rätt tunga och därmed lossna från väggen. Hade det problemet i lägenheten.
 
När elektrikern var färdig med att bära in grejer i huset satte vi oss ner för att gå igenom elkartan. Trots att vi tittat på den innan och funderat kring lampor och uttag var det mycket vi inte tänkt på eller funderat över. Det tog lång tid att gå igenom allt och det var lite svårt att ta en del beslut. Efter att ha diskuterat alla rum så var det dags att gå en sväng inne i huset för att märka ut placeringar. Klockan var då närmare 12 så jag stannade tyvärr inte så länge då jag hade ett möte på jobbet klockan 13. Macke fick gå sista rundan med elektrikern själv. Det knorrade lite i kontrollfreaket i mig, men jag litar på Macke. Tyvärr sköts mitt möte fram så jag hade kunnat stanna en liten stund till.. men, men.
 
Jag började fota lite men hann inte klart så det blev inga toppenbilder direkt.. men här kommer några:
 
Vårt sovrum. Rakt fram är en altandörr, till vänster går man ut i en hall och svänger vi vänster igen kommer vi in i arbetsrummet. Bilden är tagen från det som blir stora klädkammaren/dressingroom.
 
Vårat pyttelilla stora badrum! Här inne ska det finnas dusch, badkar och dubbelhandfat samt toalettstol då.. 
 
Ett av dom mindre sovrummen, ett av barnens. Kändes mycket större och bättre än jag trodde. Var så rädd att dom skulle bli för små på 9.4 kvm, men det blir nog alldels lagom. Trodde att jag också tagit kort på allrummet som just nu är mitt favoritrum, men det hade jag inte.. Det ligger i anslutning till barnens rum. Blir spännande att se om det här blir Sixtens rum eller det berömda extra rummet.
 
Jag vill så gärna gå runt mer i huset nu! Känna in atmosfären och rummen, få fota mer.. längtar som en tok till nästa gång vi kan göra det!
 
Ikväll har vi gått igenom funderingar vi lämnade öppna efter elmötet. Huvudet är sprängfyllt med information och tankar, men vi är i stort sett klara. Macke ska ringa imorgon och meddela våra sista val till elektrikern så får vi se om det är något mer att ta ställning till senare.
 
91 dagar kvar.