Husvisning och tomtbesök

Lycka!!

Idag hoppade jag av tåget i Mantorp. Macke mötte mig på stationen och när vi kom till bilen var Andreas där. Vi följde efter honom till ett nybyggt område där vi skulle hälsa på ett par som byggt en Björkås-villa.

Det var ett så fint hus! Det här kändes verkligen som ett hem, ett ordentligt hus. Nu har familjen bott där i 10 år cirka men det var ändå något annat.. Jag har svårt att sätta fingret på vad, men jag fick en helt annan känsla i det huset än andra nybyggda hus vi varit i. Kändes så skönt! Det var kul att se och vi fick mycket tips och råd från ägaren. 

Efter besöket i Mantorp åkte vi till Skänninge och tomten. Vi tittade på tomten och diskuterade nästkommande steg i vårat projekt. Vi satt snart på asfalten och tittade på nybyggnadskartan och flyttade runt en miniatyr av huset och diskuterade placering, gränser, avstånd, garage och framtida altan.


När vi skiljdes åt hade vi bestämt placering av huset och garaget och fyllt i och skrivit under papper för bygglovs.. öh.. någonting. Jag minns inte vad det hette. Hur som helst så har vi satt igång processen med bygglovet!

Nu är det på riktigt. Verkligen på riktigt. 

Jag kan inte fatta att det är sant.