Vedum

Igår var vi hos Vedum i Linköping!

Vi träffade vår kontakt Patrick och gick igenom köket med honom. Han hade tagit ut skisser på standardköket och berättade lite om hur vi ska gå tillväga innan vi gick ut till utställningen och började titta på köken dom hade.

Det blev mycket titta, känna och fundera. Trots det var det ändå ganska lätt att göra själva valen då vi har pratat om köket en del och hade en ganska klar plan över vad vi vill ha. 

Det tog lång tid och det var mycket att gå igenom. Att tänka högt och prata om alla tankar underlättade en hel del och att ha Patrick med som kunde förklara vissa saker var otroligt bra.

När vi var färdiga med köket gick vi vidare till badrum och där tog det stopp. Jag kände mig helt färdig efter allt tänkande och med att försöka se ett rum som inte finns framför mig. Badrummen har vi heller inte diskuterat så där är det bara blankt. Jag kunde inte göra några val på plats, Macke hade kanske kunnat köra på men vi satte stopp.

Patrick ska gå på semester så att kunna göra avropet innan sommaren är uteslutet. Vilket kanske är bra. Vi har bokat in ett nytt möte i augusti och ska ta sommaren till att känna in köket ordentligt och fundera mer på badrummen och tvättstugan.


Idag fick vi nya ritningar på köket och jösses så bra det känns! Det är inte så stort egentligen men vi har plats för en köksö som ger extra bänkyta. Ett klassiskt kök blir det med vita luckor med speglar på, två med toppvitrin, ett hylla kan för vinflaskor och kokböcker, integrerad diskmaskin.. med mera! Lägger inte ut någon bild förens vi satt köket helt och fullt!

Jag börjar känna av tyngden av alla beslut vi har framför oss. Det är mycket att tänka igenom och med vissa saker känns det viktigt att det blir rätt, det går ju kanske inte byta sen liksom. Och vem vill göra om ett nybyggt hus? Jag märker att jag har mycket i huvudet för jag börjar glömma och förlägga saker. Imorse hittade jag mina vigselringar i badrummet och insåg då att jag glömt ta på dom efter duschen. Jag har letat efter telefonen massor med gånger och den brukar jag ha stenkoll på.

Det är roligt men det är mycket att göra! Att ta sommaren till att gå igenom diverse saker är nog ingen dum idé.