Läget

Det står ganska stilla just nu med bygget känns det som. Här är en liten uppdatering av läget som det ser ut just nu..

I veckan fick vi hem en faktura på nybyggnadskartan, 6 645 kr kostade den. Hörde med Andreas om den var okej då jag inte kunde se att den låg med i kalkylen, men tydligen ligger den ihopbakad med andra poster så det var den.

Bygglovshandlingarna är på gång. Vi inväntar tydligen några ritningar och annat som ska bli godkända av huvudkontoret och sen ska det ansökas om bygglov. Jag missuppfattade och trodde det redan var gjort så det blir att vänta lite till.

Det känns som att det blir knappt om tid med att kunna göra avropet innan semestrarna. Men än har jag inte gett upp hoppet!

Jag postade idag också beställning av fiber till villan. Hoppas att tillräckligt många i området tar erbjudandet så det läggs. Om inte kanske det ändå går att förbereda huset/tomten för fiber så att det bara är att koppla på i framtiden. Ska kolla upp det. Vore tråkigt att behöva fixa i efterhand, typ när vi precis lagt gräs eller så.

Annars så har det börjat höra av sig folk som vill titta på lägenheten. Har visat den en gång och idag kommer det förmodligen en till och tittar. Känns lite lustigt. 

Mitt flyttsug sitter fortfarande i. Har haft det länge nu och har trott att det ska släppa men icke. Funderar på att börja packa lite smått, sådant som inte används så ofta och som vi inte kommer att behöva hos mamma. Dags att börja planera, gå igenom och eventuellt sälja av saker. Spännande!!