Götenehus och tomter

Idag har vi varit på möte med Andreas och Götenehus. 

Det blev ett långt möte där vi gick igenom allt vi kunde komma på att fråga om. Vi tittade på planlösningen och ändringar på den, vad som ingår som standard och en massa annat. 

Vi skickade iväg planlösningen för att få den ändrad enligt våra önskemål. Det ska ta en vecka cirka och sedan ska vi ha ett nytt möte och gå igenom den och se om det känns bra. Spännande! 

Materialet vi fick med oss hem. Planlösning, kalkyl, tillvalskataloger och köks- och badrumskataloger samt lite annan information.

Det känns som att husbygget är så nära fast samtidigt så långt borta..

Jag ringde kommunen idag angående tomterna också. Jessika som är ansvarig var inte anträffbar så jag fick lämna ett meddelande. Hon ringde upp en halvtimme senare. Personen som reserverat den tomt vi tror är mest intressant har veckan på sig att bestämma sig. Det var något om markarbeten och att plana ut tomten mot en cykelväg som skulle kollas upp. Hon lovade att återkomma om den och även den andra tomten när deras tid gått ut. 

Jag sa att om det inte blir något med någon av dessa tomter får vi tänka om. Jessika sa att dom gärna vilja hjälpa oss och vill att vi bygger men att det inte finns planer på nya tomter förens 2018. Alternativt att dom ser över det om alla tomter skulle säljas. 

Vi får vänta och se vad som händer helt enkelt. Nu avvaktar vi tills vi hör något om planlösningen och om tomterna. Efter det börjar det bli dags att kontakta banken och se hur mycket vi kan låna. Just nu är det banken som känns som det största hindret. Jag försöker att inte grubbla över det för mycket, bättre att ta sakerna när dom kommer.