Vi har en tomt

Nu står vi som etta och har reserverat en tomt i Skänninge. Vill vi ha den är den vår.
 
Jag hörde aldrig något från Jessika på kommunen förra veckan så igår ringde Macke upp henne. Hon ringde mig efter det och då hade hon hört från paret som reserverat tomten vi tror är mest intressant, Ballerinan 7, och dom var väldigt intresserade av den. Dom ville dock ha mer tid till att diskutera markarbeten på tomten. Dom vill plana ut marken mot cykelvägen på någotvis och har kontaktat byggnadskontoret. Jag blev lite less, dom har ju haft en månad på sig att göra det här och borde redan ha kollat på detta. Men, men. Det andra paret som reserverat hörntomten mittemot, Clownen 1, hade hon inte fått tag i, dessutom har dom fortfarande dagar kvar på sin månad.
 
Några timmar senare ringde Jessika igen. Paret med Clownen 1 drog sig ur. Vi står alltså som etta på den! Spännande. Hon frågade hur vi ville göra. Jag sa att spontant känns den andra mer intressant men vi vill kolla mer på båda tomterna, speciellt nu när det andra paret vill göra markarbeten då vill vi se varför. Jag sa att hon kan sätta upp oss på Clownen men undrade om hon ändå kan höra av sig gällande Ballerinan och hur det blir med den. Hon satte oss som två på Ballerinan och lovade att återkomma.
 
Nu har vi en tomt om vi vill. Vi ska bestämma en dag som vi åker och tittar mer ordentligt på området och tomterna så får vi ta ett beslut efter det.
 
 
Nästa steg nu är att ringa banken. Både jag och Macke är nervösa över vad dom kommer säga och rädda för att vi inte kommer kunna ta ett lån eller att det kommer bli alldeles för dyrt om räntorna sticker iväg och att vi därmed får lägga den här drömmen åt sidan. Men det är dumt att fundera för mycket innan vi faktiskt har något konkret att utgå ifrån.