Drömmer och fantiserar

Väntan börjar bli outhärdlig.
 
Jag har haft flera drömmar om huset, mycket märkliga drömmar där vi gått in i huset för att se hur långt dom kommit efter stomresningen bara för att upptäcka att det sitter uppe kakel i kök och badrum fast vi ännu inte bestämt något (och märkligt kaklat var det i badrummet också) och sedan får vi veta att det är någon annans hus. Så helt plötsligt är det färdigt och vi är hembjudna till ett pensionärspar som gjort helt andra förändringar än vi på planlösningen och utgår ifrån att vi ska ha det likadant. Så förvirrande.
 
Dessutom börjar jag fantisera mer och mer om huset under dagtid. Små dagdrömmar om hur köket kommer att se ut eller framförallt kännas, vilken färg jag vill ha i allrummet, hur stort kontoret egentligen blir och hur det ska inredas till hur vi ska gå till väga vid husmålningen och hur tomten och intrycket av hela fastigheten kommer att vara från gatan sett.
 
Än så länge har jag inte hört ett endaste litet pip från någon. Inte från Andreas och inte från byggarna om offert på garage, byggarna har inte ringt överhuvudtaget så borde ta tag i att kontakta dom. Däremot har det börjat grävas och förberedas för ytterligare en gata vid oss! Det verkar som att alla tomter nu gått åt så kommunen gör i ordning för att kunna sälja fler tomter. Lite spännande.
 
Det är så sjukt tråkigt att vänta. Vintern är här men än så länge är det ingen tjäle. Måtte allt bli klart så dom kan dra igång innan den sätter sig! Och måtte vi få några nyheter snart.
 
 
 
 Lägger upp en halvdan bild på planlösningen som jag delat på Instagram. Det kommer ett inlägg med planlösningen i original för en Björkås-villa och med våran modifierade, håll till godo!