Tillval

Nu är äntligen tillvalen klara!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev här och lite nytt har hänt! Efter mötet på Vedum i början på augusti fick vi tillvalslistan. Jag blev förvånad, kostnaden blev inte alls så hög som jag trodde. Vi satt på nätet och kollade på kommoder och handfat till badrummet och priserna var rejäla. Vi tog visserligen standard i lilla men i det stora badrummet valde vi dubbelhandfat i ett annorlunda material så jag trodde vi skulle hamna på cirka 100 000 kr i tillval efter det ihop med kök och tvättstugan. Men när vi fick listan låg det på 62 000 kr tror jag. Lite skillnad.

Så vi började diskutera valen innan vi helt bestämde oss och jag kollade på vilken kostnad vi var uppe i totalt för huset så här långt. Vi tyckte att vi låg bra till och bestämde oss då för att höra vad det skulle kosta att lägga en stenskiva i köket. Jag har varit så sugen på det och till min lycka bestämde vi oss för att ta det!

Då stenskivor är dyrt och en stor investering kändes det som en bra idé att åka in till Vedum igen för att titta ordentligt. Lite riskabelt att bara välja något över nätet. Så i veckan var vi inne på Vedum en snabbis för att kolla bänkskiva!

Vi valde en skiva av granit och ikväll skrev vi under tillvalslistan och har mailat den till Patrick på Vedum!

Det känns lite pirrigt och overkligt. Nu är dom stora valen gjorda. Imorgon ska jag maila Andreas (som har svarat nu) och boka ett möte för avrop! Tyvärr blir det inte den här veckan då Macke ska ner till Landskrona tisdag till fredag så först veckan efter. Då har vi också tid på oss att titta ordentligt på braskamin och utebelysning mm som vi ska ha bestämt tills dess. När avropet är gjort ska vi boka in ett möte med kommunen så ska bygget komma igång efter det.

Längtar efter att få dom här sista mötena ur världen. Har drömt en del om huset nu sista tiden så det ska bli skönt att få se att det händer något. Hoppas det kommer igång i september.