Skänningebor

Så blev Nordenkvickarna Skänningebor!
 
Hela dagen har bestått av flytt. I förra veckan röjde vi här hemma hos mamma och småpackade hos oss och idag gick stora flyttlasset. Vi har flyttat vår och Sixtens säng, byrå, skötbord, alla kläder, tvn, datorer, hygienartiklar, skafferiet och lite annat. Nu bor vi här!
 
Det kändes så konstigt att gå och lägga sig igårkväll, att veta att det var sista natten i lägenheten. Det är faktiskt den plats jag bott längst på förutom här hos mamma. Jag har trivts så bra i lägenheten och det är synd att den är för dyr för att vi ska kunna stanna det här året. Det kändes också läskigt att lämna vårt hem utan att vi har ett nytt. Det är ju inte klart och helt ärligt känns det fortfarande lite overkligt.
 
Lägenheten är också Sixtens första och enda hem. Han har också precis lärt sig att det är "hemma" och pekar mot lägenheten och säger "mmah" typ. Svårt att få det i skrift men ni fattar. Men det verkar inte gå någon nöd på Sixten överhuvudtaget. Han är med och kör på som vanligt med sitt toppenhumör. Så himla glad unge vi har alltså, helt otroligt. Hoppas det inte blir några problem framöver, idag somnade han i varje fall som en stock och har inte vaknat hittills så det är ett gott betyg. Får se hur det fungerar för oss att sova i samma rum. Det har vi ju inte gjort på ett tag..
 
Sitter på mammas nya fina altan nu och njuter av den svala sommarkvällen. Imorgon är det Skänninge marken och det har inte min hjärna fattat alls. Nu blir det en paus i flytt och röj i två dagar så kör vi igen till helgen. Fortfarande inget svar från Andreas, men det tar vi tag i nästa vecka. Nu är vi i alla fall på plats i rätt ort!