Möte Götenehus

Idag hade vi möte igen med Andreas på Götenehus i Linköping!

Mitt huvud känns överfullt med information om huset och bygget, speciellt då jag nu är inne på min andra jobbvecka efter föräldraledigheten. 

Mycket information och frågor idag alltså. Vi har nu gått igenom planlösningen ännu en gång och det är förhoppningsvis sista gången den åker in på ändring. Föräldradelen av huset är den bit vi haft svårast att få ihop och det är eventuellt den som kan behöva ändras igen. Nu har vi bara gett ett konkret önskemål och sedan lite lösa önskningar så hoppas vi att arkitekten får ihop det på ett bra sätt. Vi har också pratat om tillvägagångssättet och vad nästa steg är om vi är nöjda med nya planlösningen. Vi har diskuterat pris och kostnader och lite annat.

Imorgon skulle Andreas ta kontakt med arkitekten och så hoppas vi att det går rätt fort att få fram planlösningen. En ny prislista blir aktuell i maj så det vore bra om vi kunde skriva kontrakt innan dess så vi får priser enligt den nuvarande. Det som blir knivigt är att vi gärna hade besökt en sådan här husmodell innan eventuellt kontrakt men vi får se vad som händer med det. Ännu en sak Andreas ska ta reda på är var vi kan titta på ett sådant hus.

Känns som att det rullar på mer och mer nu!