Kontrakt

Idag träffade vi Andreas på Götenehus igen. Denna gången låg kontrakten på bordet.

Planlösningen är färdig och arkitekten har färdigställt en korrekt skiss. Vi har också fått uppgift på vad det skulle kosta med tegelfasad och tagit ställning till det. Det blir inte tegel. Det skulle kosta nästan 500 000 kr extra medan en träfasad redan ingår i priset. Tyvärr en pengafråga men jag känner inte att det gör så mycket, trähus är fint det också och helt ärligt är det nog det jag har föreställt mig ändå hela tiden.

Vi gick igenom kontraktet och diskuterade även lite annat runtomkring. Sen skrev vi på! Nu ska kontraktet (som är utställt i två exemplar) skickas ner till huvudkontoret i Götene och skrivas på där sedan får vi hem ett av exemplaren plus en pärm till alla framtida papper. Vi har också beställt en nybyggnadskarta och till nästa gång vi ses ska Andreas ordna med bygglovshandlingar som ska skickas in. Den biten håller vi lite på tills vi besökt ett hus, vilket vi troligtvis kommer att göra nästa vecka. Andreas har äntligen fått tag i paret i Mantorp som byggt en Björkås-villa och ska boka in ett möte, han ville bara stämma av med oss om vilka dagar och tider som passar först. 

Det är fortfarande ganska overkligt och i bilen hem hade jag en svindlande känsla i magen. Jag kan inte riktigt förstå att det händer!