Onsdag. Tydligen.

Förvirrande nog är det onsdag idag. I alla fall en stund till.

Det är så ovant att blogga att jag nästan glömde att göra det nu ikväll. Men jag kom ihåg så nu kör vi!

Till att börja med säger vi grattis till Sixten som idag blir 17 månader gammal! Snart är han ett och ett halvt år. Lite lätt ofattbart. Jag tänkte tillbaka lite idag och kom på mig själv med att tänka att jag var gravid förra året vid den här tiden, men det är ju inte alls sant. Det är ju faktiskt två år sen!

Tänk att det var den här knasiga filuren som gömde sig i min mage! Vår fantastiske lille skrutt ♡

Ett annat grattis, ett stort ett, ska vi ge till min fina vän Ann och hennes Linus som nu fått sin dotter Stella! En riktig liten sötnos som jag hoppas vi får hälsa på snart. ♡

Idag har varit en bättre dag. Jag har haft bokföringsjobb att göra idag och jag hade så pass att jag fyllde ut hela arbetsdagen. Det kändes bra. Det är så lugnt nu på hösten. Fick i alla fall in mer jobb på eftermiddagen och jag hoppas på att vi snart kommer igång med nya uppdrag som vi ska ta över efter en kollega som ska gå i pension. Sen hoppas jag också på att få vara med och köra en del bokslut nu i höst. Redan nästa vecka kanske vi kunde börja så det känns bra.

Däremot har jag helt tappat kollen på vilken dag det är. En kollega kom in till mig för att bestämma när vi kunde gå igenom lite grejer och sa då "Du är inte här imorgon va? Det är torsdag imorgon eller hur?" och jag instämde lite förvirrat. Det tog sedan ett tag efter att hon gått innan jag helt kunde förstå att jag jobbat nästan tre hela dagar och att det faktiskt ÄR torsdag imorgon vilket betyder att jag ska jobba ute hos kund.

Hur som helst hämtade mamma Sixten idag på förskolan så jag kunde jobba till 17. Förskolan stänger halv sex och jag hinner inte till det om jag jobbar till 17.

Idag blev det en kort kväll med Sixten. Dom var ute när jag kom och grejade vi gungan, jag blev välkomnad hem med en bajsblöja. Mat hade dom ätit och allt hade gått bra och på förskolan hade det också varit bra. Idag har han ätit bättre. Jag tog lite kvällsmål bestående av kaviar-mackor som jag fick dela med Sixten. Sen blev det att duscha lilleman som inte alls tycker att det är lika kul längre. Ett tag älskade han att duscha och kunde stå länge därinne med duschslangen och spola sig själv och plocka med flaskorna. Efter duschen blev det mys i sängen en stund innan tandborstning och sängdags.

Nuförtiden är det inga problem alls att lägga honom. Han får vällingen, sin snuttis och sin filt och sen somnar han som en stock. Oftast i varje fall. Svårt att minnas kvällarna när vi vyssade och gick runt med honom i evigheter innan han somnade bara för att få springa upp var tionde minut då han vaknade igen. Det känns så väldigt avlägset.

Ja nu är veckan snart slut. Det har gått fort. Det kändes som att det skulle bli så långdraget innan Macke kom hem från mässan men han ringde nyss och sa att dom landat i Köpenhamn och är påväg till Landskrona. Han blir kvar imorgon för att jobba och åker hem på eftermiddagen. Ska hämta honom på stationen i Mjölby imorgon! Ska bli så skönt att ses igen!

xoxo