Hemkomst

Sixten vaknade tidigt idag. Han höll sig lugn dock så jag kunde ligga och dra mig en stund. Är så trött på morgnarna nuförtiden så vill gärna ligga kvar. Tog mig upp till slut och efter ett blöjbyte satt Sixten nöjt framför tvn medan jag gick ner för att äta frukost. Han gjorde mig dock sällskap ganska snart och fick vatten och klämmis. Det får han bara när han vaknar så tidigt, han äter frukost på förskolan.

När jag skulle göra mig iordning satt han framför tvn igen. I ögonvrån såg jag hur han skulle ta sig ner från sängen, vilket han klarar galant vanligtvis, men idag hände något och han for i golvet. Han blev jätteledsen och jag fick trösta. Mamma kom upp för att säga hej då och när Sixten började babbla något hämtade hon hans snuttis och filt och då blev han lugn. Så satt han med ryggen mot mitt bröstet och gosade in huvudet i min axel. Så satt vi så framför tvn. Jag kramade honom och gungade lite, så mysigt. Så jättemysigt.

Vi satt så lite för länge så sen blev det bråttom. Blev stressad och orolig att vi skulle komma för sent till förskolan och att Sixten skulle missa frukosten. I allt bråttom glömde jag snuttisen vi brukar ha med så jag fick springa in efter den när jag spänt fast Sixten i bilstolen. Vi kom i tid och det gick jättebra att lämna.

Idag jobbade jag hos kund i Mjölby och kom i god tid. Skönt, till kontoret har jag varit sen hela veckan. Tar längre tid än jag trott på att åka in till stan på morgonen.

Dagen har rullat på bra. Efter jobbet stannade jag kvar i Mjölby. Mamma hämtade Sixten igen då jag skulle hämta Macke. Fördrev tiden i butiker. Har shoppat loss idag. Blev två beställningar på nätet, en anteckningsbok i bokhandeln, ett 3-i-1-lack och lite kläder från Lindex. Kände att jag behövde utveckla min jobbgarderob en aning. Nöjd!

Kvart i sex fick jag äntligen krama och pussa på min make igen! Så skönt att se honom igen och att ha honom hemma! ♡

Kvällen har varit lugn. Sixten blev jätteglad när vi kom hem. Lite bus och så innan dusch och sängdags. Macke och jag har stämt av lite allmänt och tvättat.

Båda mina killar sover nu och jag ska ta och göra dom sällskap.

Nattinatt.

xoxo