En månad

Hej där!!

Nu har vi bott hos mamma i en månad. Det går bra, allt flyter på. Jag har inte kommit in i några rutiner riktigt än dock. Det är lite oordning i garderoben då kläderna bara lades in för att få bort kartonger, det är grejer lite varstans och två kartonger är fortfarande inte uppackade. Men det kommer.

Nu jobbar både jag och Macke heltid och Sixten är inskolad på förskolan. Vi är inte hemma alls mycket så det är inte särskilt påfrestande att bo såhär, vilket många verkat tro.

Den här veckan är Macke i Tyskland på mässa. Jag tänkte därför väcka liv i bloggen. Han kommer vara borta en del nu för att komma in i sitt nya jobb (vet inte om jag skrivit om det) som ligger i Landskrona. Han och en kollega till har kontor i Mjölby men nu framöver är det lite mässor och så behöver dom åka ner med jämna mellanrum för möten och annat på huvudkontoret. Då tänkte jag att jag kan skriva om vad jag och Sixten har för oss och lägga upp lite bilder som Macke kan läsa när han får tid över men kanske inte kan ringa. Kul för er andra också kanske. Vi får se hur det går!

xoxo

En bild från i lördags när vi var på väg till ett par kompisar för lördagsmys!