Vår andra bröllopsdag

31 maj 2014

Idag är det två år sedan vi gifte oss ♡


Förra året beställde vi en minivariant av vår bröllopstårta och hade picknick i Vadstena där vi hade vigseln och läste lapparna gästerna skrivit till oss att läsa på vår första bröllopsdag.  

I år är jag ensam hemma med Sixten då Macke är i Taiwan på mässa. Förra året åkte han på eftermiddagen av bröllopsdagen men i år är han inte ens hemma. Tråkigt. Men det är bara att vänja sig då det kommer att krocka varje år. Jag kommer dock att lägga beslag på honom när vi firar 5 år har jag tänkt. Då ska vi fira! Nu får vi fira när han kommer hem istället. Det går ju det med.

2 år känns inte så speciellt men det är bra mysigt att ha en bröllopsdag ändå!

2 år som gifta och i höst har vi 8 år tillsammans ♡ och många mer ska det bli!


xoxo

Virkar på

Framsteg.


Efter lite vägledning av mor (jag fattade inte beskrivningen) har jag nu kommit igång med virkningen igen. Hoppas på att det rullar på nu så jag blir klar snart. Jag har ingen specifik deadline, men det måste  lite klart innan semestern vet jag. Det ska bli en present.

Får lov att virka på kvällarna nu för att få fart på det hela. Riktigt kul nu när jag märker att jag kan och förstår! Heja mig!


xoxo

Virkar

Nu är jag igång igen..

Idag påbörjade jag ett nytt projekt. Haha, ingen vila ingen rast!


Jag är inte superhaj på att virka men jag tycker att det är kul. Mamma fick hjälpa igång mig för hon är duktig på virkning. Det var hon som inspirerade mig att försöka göra det här. Vi får se hur det går!


xoxo