Nya saker

Jag har handlat från Aliexpress.

I början av månaden beställde jag från Aliexpress för första gången. Jag har hört talas om det länge och har surfat runt där men har inte köpt något förens nu. För er som inte vet är Aliexpress en shoppingsida där det går att beställa saker från olika butiker till billiga priser och gratis frakt. Gratis frakt innebär dock att det kan ta lång tid innan sakerna kommer fram.

Igår kom dom första sakerna! Äntligen, det är tråkigt att vänta.

Det första paketet fick plats i brevlådan, en stämpelplatta till naglarna med julmotiv. 
När jag fått alla saker kan jag visa hur den ska användas.

Det andra fick jag hämta på Ica idag. Ett klädset till Sixten!
Han kommer att bli så stilig! 

Jag är supernöjd med grejerna och väntar spänt på resten. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan dom kommer. 


xoxo

Vinter

Idag har vi stökat.
 
Julen är nerpackad och har flyttat ut till förrådet. Nästan allt i alla fall.. Ett blomsterarrangemang jag fått från jobbet står kvar på köksbordet, stora julstjärnan hänger kvar i fönstret för det skulle bli så mörkt annars och snöflingorna och texten på spegeln är kvar. Texten kommer att ryka men snöflingorna får vara kvar ett tag, nu när vintern kommit.
 
 
 
Vi tog en minipromenad på förmiddagen, gick till källsorteringen och sedan en liten runda innan affären. Den knarrade härligt under skorna och kylan bet ordentlig i kinderna. Det snöade lite och små vackra snöflingor landade på vagnen och jackan. Jag stod en stund och tittade på dom där dom landat, alla olika och alla lika vackra! Så fascinerande att se i verkligheten och inte bara på foton och bild. Synd att vi inte fick vintern i december.
 
 
xoxo
 
 

Hej då 2015 och välkommen 2016

Så lämnar jag ett fantastiskt år bakom mig för att påbörja ett nytt!
 
2015 har varit ett fantastiskt år och det såklart på grund av Sixten. Att få barn, att bli mamma och förälder med allt vad det innebär har varit en berg- och dalbana men främst fantastiskt. Och mysigt, så himla, himla mysigt!
 
Från nyårsafton
 
2016 har börjat och jag ser fram emot att se vad som kommer att hända under det här året. Jag har inte avlagt några nyårslöften, men jag har en del förhoppningar på året.
 
Jag hoppas
  • att vi, framförallt Sixten, kommer att hålla oss friska och krya
  • att i år blir året jag bli bättre på att ge mig själv en rejäl spark i baken när det kommer till att ta tag i saker, som att gå och träna, avsluta diverse påbörjade projekt, att blogga............
  • och jag hoppas innerligt att vi i år kommer att besluta oss för hur och när vi ska gå vidare med våra husdrömmar
 
Enkla förhoppningar. Några av dom handlar bara om att jag ska bestämma mig för att genomföra saker. Hur som kommer det bli ett bra år. Det är jag säker på!
 
God fortsättning!
 
 
xoxo