Fantastisk fredag!

Det här är en riktigt löjligt bra fredag faktiskt.
 
Till att börja med kan jag med glädje meddela att Sixten har sovit sin första hela natt! Jag nattade honom igår och han somnade vid kvart i åtta och vaknade imorse straxt innan klockan sju. Så himla skönt. Äntligen. Nu hoppas vi att det fortsätter så här, förmodligen inte men håll tummarna hörrni!
 
Som ni kan förstå har vi haft ett strålande humör här hemma idag efter den lugna natten. Vad som sen sätter en extra glimmande kant på den här dagen är en god nyhet som Natta levererade förut.
 
Vi ska gå på Breaking Benjamins spelning i juni!!
 
Alltså lyckan som slog mig när jag fick smset. Himmel så kul!! 
 
Jag hade missat att dom ska spela i Sverige och när jag väl såg det var självklart alla biljetter slutsålda. Tydligen har arrangörerna nu insett att det är högt tryck och intresse av att se bandet spela så spelningen flyttades till en större lokal. Natta fick nys om det och bokade biljetter åt oss! Så bra! Ser fram emot det så sjukt mycket! Ett av mina favoritband och jag har väntat flera år på att dom ska spela här. Har till och med funderat på att åka utomlands för att se dom om dom hade spelat någorlunda i närheten. Nu slipper jag! Breaking Benjamin på hemmaplan, hurra!
 
Som sagt; en fantastisk fredag!
 
 
 
xoxo
#1 - Annica

Håller såklart tummarna:)
Kram.