Flyttat

Nu har vi flyttat!
 
Från och med idag är familjen Nordenkvick Skänningebor. Vi har flyttat det nödvändigaste och lite till hem till mamma och sover första natten här i natt. Sixten är utslagen sedan några timmar tillbaka, inga problem där inte. Hoppas han inte störs av att vi kommer att sova i samma rum..
 
Lägenheten är inte tom än, kvar är sådant som ska magasineras. Vi har fått tag i ett förråd och kommer börja köra dit saker i nästa vecka skulle jag tro. Först ska vi gå igenom allt som är kvar, lite ska med hit till mamma och något ska väl kastas och resten ska packas. Skönt att vi har månaden ut på oss att fixa det sista.
 
Imorgon är det Skänninge marken. Har sett den växa fram efter varje runda med släpan. Kan inte fatta det. Vanligtvis har det känts som att marken avslutar semestern/sommarledigheten men nu kommer den mitt i. Annars har marken alltid varit det första hösttecknet för min del men jag får tänka om nu. Har ju faktiskt semester även nästa vecka. Hoppas på att vi blir klara med flytten i god tid och att det fina vädret återvänder så jag kan få lite sol och bad på det som är kvar av min ledighet. Men det hinns säkert inte med i alla fall, haha. Inskolningen för Sixten på förskolan börjar ju nästa vecka och så ska vi iväg och umgås med vänner så tiden lär rinna iväg.
 
Nu ska jag i alla fall slappa innan det är dags att sova. Skönt att få sitta ner, vila benen och bara vara!
 
 
xoxo
 
Ps. Den andra bloggen är öppen nu... --> Husdrömmen.