Mycket i huvudet

Mycket på en gång just nu.

Konstigt nog brukar allt hända på samma gång, som att allt fastnat i en flaskhals och plötsligt så släpper något så allt far ut på en gång.

Mitt huvud känns helt sprängfyllt just nu. Jag har jobbat i två veckor nu! Det går riktigt bra och jag trivs. Det känns också skönt att allt börjar komma tillbaka och att jag börjar få upp tempot igen. Än så länge går jag ju 80 % för att Macke ska jobba en dag i veckan och det känns som en bra mjukstart.

På tal om Macke och jobb så har han sagt upp sig och ska börja på ett nytt ställe. Kvällarna hemma har bestått av mycket telefonsamtal och funderingar kring framtiden. På grund av detta fick Macke lov att lämna in sin telefon och bilen. Nu har det har ordnat sig med telefonen så han har ett nytt nummer och en ny telefon. Värre är det med bilen, vi vet inte riktigt hur vi ska lösa det än.. Lite rörigt som sagt.

Utöver det håller vi också på med att planera husbygge. Japp, en sak från min lilla lista har vi tagit tag i. Mer info om detta kommer senare. Än är inget fast beslutat.

Som sagt; sprängfyllt huvud!


xoxo
#1 - Annica

Jag förstår att det är en del som rör sig i huvudet nu. Kram <3