Godmorgon Valborg!

Sista dagen i april är här.

Vi har legat och slappat i sängen i cirka en och en halvtimme. Helt otroligt att Sixten inte haft mer emot det, han har bökat runt i sängen och grejat. Han har varit jättesnäll och inte farit upp och ner från sängen eller dragit i oss. Skönt att få vila lite extra.

April är snart slut och jag har jobbat i fyra veckor! Helt otroligt att tiden går så fort. Jag ska försöka få till ett inlägg om bara jobbet.

Idag är det alltså Valborgsmässoafton. Det blir inga festligheter för oss, längesen nu jag faktiskt festade på valborg. Men planer har vi för dagen. Vi ska in till Motala och provköra en bil. I eftermiddag ska vi hälsa på Willy & Sandra som köpt hus i Skänninge och flyttade dit igår! Och efter det spenderas kvällen hos mamma där det blir grillpremiär och så ska vi äntligen få se hennes nya inglasade altan! 

Jag ser fram emot dagen och kvällen, det ska bli kul. Dags att gå upp och komma igång!xoxo

Mycket i huvudet

Mycket på en gång just nu.

Konstigt nog brukar allt hända på samma gång, som att allt fastnat i en flaskhals och plötsligt så släpper något så allt far ut på en gång.

Mitt huvud känns helt sprängfyllt just nu. Jag har jobbat i två veckor nu! Det går riktigt bra och jag trivs. Det känns också skönt att allt börjar komma tillbaka och att jag börjar få upp tempot igen. Än så länge går jag ju 80 % för att Macke ska jobba en dag i veckan och det känns som en bra mjukstart.

På tal om Macke och jobb så har han sagt upp sig och ska börja på ett nytt ställe. Kvällarna hemma har bestått av mycket telefonsamtal och funderingar kring framtiden. På grund av detta fick Macke lov att lämna in sin telefon och bilen. Nu har det har ordnat sig med telefonen så han har ett nytt nummer och en ny telefon. Värre är det med bilen, vi vet inte riktigt hur vi ska lösa det än.. Lite rörigt som sagt.

Utöver det håller vi också på med att planera husbygge. Japp, en sak från min lilla lista har vi tagit tag i. Mer info om detta kommer senare. Än är inget fast beslutat.

Som sagt; sprängfyllt huvud!


xoxo

Hej och hå

Ja än så länge går det väl inget vidare med det här att blogga..

Jag hade hoppats på att jag skulle bli bättre på att skriva lite här men icke. Jag har faktiskt blivit mycket sämre på att skriva ner saker över lag. Till exempel har jag en anteckningsbok helt vigd åt Sixten och hans utveckling och dom senaste månaderna har jag varit förfärligt dålig på att uppdatera den. Det saknas massor med saker.. Men, men. Det är inte hela världen egentligen, jag vet inte riktigt vad jag ska göra med all den informationen ändå. Får fylla i så gott jag kan lite i efterhand.

Idag har jag jobbat för första gången på ett år! Galet att jag varit hemma så länge. Det känns bra att komma igång med jobbet igen i alla fall. Lite nervöst var det allt innan. Speciellt då jag börjat jobba inne på kontoret i Linköping. Helt ny arbetsplats och nya arbetskamrater! Det gick bra i alla fall. Lite småsegt i huvudet och långsamt men mer och mer föll på plats ju mer dagen fortskred. Dagen gick superfort! Ska bli kul att åka tillbaka imorgon, efter att ha kontoret ett tag började jag känna arbetsglädje igen och lyckan över att ha hittat rätt jobb.

Får berätta mer om jobbet i ett annat inlägg. Dags att sova!


xoxo