En gravidbild

Lite fotoredigering.
 
Satt igårkväll och lade över lite bilder från mina minneskort. Tittade då lite på bilder jag tagit under graviditen. Plockade in en PS och satt och pillade lite. Tänkte att jag kunde dela med mig av resultatet.
 
Bilden är en av dom sista jag tog på mig och magen. Den är faktiskt tagen på min födelsedag!
 
Tänk att det var Sixten därinne hela tiden ♥
 
 
xoxo

Nytt hemma

Vi har införskaffat lite ny inredning.
 
För cirka två veckor sedan var jag och Sixten inne på IKEA där jag handlade lite smått och gott. Kom bland annat hem med en möbel som jag byggde ihop själv. En liten vit byrå blev det och den står nu inne på toaletten på nedervåningen. Lite trångt är det men det funkar. Har länge velat ha något att ha handdukar i då jag duschar där och eventuella gäster brukar just det badrummet. Skönt att ha grejer på plats då så vi slipper springa upp för att hämta. Jag är nöjd!
 
 
 
Idag och imorgon är det Mjölbykalaset här och vi tog en sväng på stan nu ikväll. Vi kikade lite i butiker och åt sedan på Meet. På vägen hem gick vi in i Inne Nu som stänger ner och hade utförsäljning. Vi kom hem med en bokstav, ett S och en vägghylla! Macke har gått förbi fönstret och tänkt på hyllan många gånger tydligen så nu prutade han till sig den. Frågan är bara var vi ska ha den.. Någonstans i köket blir det nog, haha!
 
Något annat kul som hände ikväll var när vi gick genom Gästis och förbi Länsförsäkringar och hörde bandet som spelade på torget. Dom spelade en låt från Lejonkungen, ni vet "in the jungle, the mighty jungle..." och den brukar Macke nynna på när han ska natta Sixten. Lite kul.
 
 
xoxo

Sixtens vecka

Här är då veckans blogginlägg.
 
Ett blogginlägg i veckan är väl bättre än inget va? Det är visst svårt att komma in i det här med att skriva. Att ta sig tiden och sätta sig och skriva ner lite om vad som hänt och vad jag gjort. Jag har som ofta tänkt på saker jag ska dela med mig utav men det blir som allt annat jag tänkt göra bortglömt eller är bara svårt att göra för att jag har någon viktig som kräver min uppmärksamhet.. Så det får bli ännu ett inlägg med Sixten som huvudtema!
 
Med risk för att sätta olycka på det ännu en gång så har Sixtens sovrutiner blivit bättre. Han fick sova med oss i sängen några nätter och sedan återgick vi till vaggan. Spjälsängen får helt enkelt vänta ett tag, han är ju trots allt fortfarande väldigt liten. Vi är heller inte hårda med några tider utan lägger honom när han är trött. Vanligtvis sker detta runt 18-20, men ibland blir det senare och då får det helt enkelt vara så. Det ordnar sig med tiden.
 
Dagarna sedan sist har varit lugna. På onsdagen kom mormor och moster förbi. Torsdagen var lugn, kan inte komma ihåg att vi gjorde något särskilt. Sixten och jag var på Väderkvarnsbacken i fredags med farmor och solade och badade. På lördagen kom Ann och vi tog en promenad och satt sedan på uteplatsen och pratade ett tag. I söndags åkte vi till Motala och fikade med Willy och Sandra. I måndags var det babymassage igen, jag besökte också vårdcentralen och efter det blev det lunch hos farmor. Igår och idag har vi slappat hemma.
 
Kan väl förtydliga att när ni nu läser mormor, farmor och så vidare så är det ur ett Sixten-perspektiv. Här hemma pratar vi numer om oss själva i tredje person - mamma och pappa. Så resten har fallit sig naturligt. Det blir därför lättare att skriva detsamma här och att i stället förtydliga när vi pratar om våra mor- och förfäldrar.
 
En bild från igår när Sixten bökade runt och tillslut somnade liggandes på mage på min underarm.
 
 
xoxo