Vi ska ha barn!

Markus och jag ska bli föräldrar
 
 
I måndags fick vi äntligen en bekräftelse på graviditeten då vi var på ultraljud! Det var en aktiv liten krabat som for runt därinne. Vände och vred på sig och viftade med händer och fötter. Räckte ut tungan gjorde bebis också, som ni kanske ser på bilden.
 
Vi är så glada och lyckliga över vårt lilla hjärta ♥
 
Våran bebis beräknas komma den 29 mars!

Florens

Det var helt klart en bra resa!
 
Vi är nu hemma igen från vår weekend i Florens (duh), det är som vanligt jag som är seg med att få igång datorn, bilder och bloggsug.
 
Det var kanonfint väder, varmt och skönt. En förlängning av sommaren på ett sätt.
 
Helgen bjöd bland annat på stadsvandring med guide i både Florens och Sienna, vinprovning och museibesök. Florens är en mycket vacker stad med massor med historia och jag kan rekommendera er att åka dit! Gör ni det ska ni dock få tag på en bra guide som kan berätta och visa runt bland alla byggnader och all historia.
 
 
Maten var okej, provade på pizza såklart och den var kanon! Det andra vi åt var av blandad kvalité, haha. Det var förbeställd mat, men den pastarätt jag beställde på vår fria lunch var mycket god. Vinprovningen var väl ganska lost på mig kan man säga, jag är ju varken mycket för vin eller alkohol. Glassen däremot var gudomlig! Vi åt glass varje dag tror jag!
 
Vi köpte inga direkta souvenirer. Från vinprovningen fick vi med oss en flaska fin toskansk olivolja då vinerna inte direkt imponerade på oss. Annars besökte vi också Hard Rock Café en kväll och njöt av varsin burger och då köpte jag med en tisha hem, hehe. Har alltid velat ha en och nu har jag en som det står Florence på, så nöjd ;)
 
 
xoxo