Dan före dan

Nu är det mindre än 24 timmar kvar!
 
Nervositeten kommer och går i vågor. Var så nervös förut att jag trodde jag skulle spy. Galet!
 
Jag har i veckan fått långa fina ögonfransar och nya naglar. Packningen till Bali är i princip färdig, väntar på att lite tvätt ska torka och sedan är det sådant som man använder dagligen som ska ner. Alla biljetter är okej, vi har växlat pengar, pass är ok och visum får vi när vi landat.
 
 
Vi var inne i Vadstena förut med min mamma och Mackes båda föräldrar. Lämnade av tårtan och lite annat smått och gott, gick igenom det sista med värdinnorna och visade en alternativ plats för mingel i fall vädret blir dåligt. Hoppas på att vädersidorna stämmer och att det bli fint, ser sådär ut nu..
 
Jag har lagt fram allt jag ska ha imorgon, halvpackat övernattningsväska, förberett en sminkplats och skrivit rent mina löften och övat på dom. Nu är det bara väntan kvar..
 
Åh, vad det suger i magen! Galet att den här dagen redan är några timmar bort! En av dom mest fantastiska dagarna i våra liv sker imorgon. Då ska vi njuta och ta tillvara på alla små stunder!
 
Så pirrigt och så spännande ♥
 
 
xoxo

Bröllopsveckan har börjat!

Måndag och mindre än 5 dagar kvar till bröllopet!
 
Äntligen är bröllopsveckan här! Så är också mitt lugn. Tro det eller ej, men så här nära bröllopet och jag är lugn! Jag har stressat färdigt, nervositeten är kvar men den är på ett helt annat plan nu. Allt är så uppblandat med pirrig förväntan, längtan och ren och skär lycka! Det ska bli så himla kul och härligt och jag försöker njuta så mycket som möjligt!
 
Jag har varit hos Hanna och pratat håruppsättning, blev inte helt som jag tänkt från början utan mycket, mycket bättre! Hon kan sin sak! Och mitt hår ;) Vi har handlat grejer, stämt av saker. Nästan allt är klart, misstänker att inget kommer vara helt klart förens fredagkväll. Om ens då, allt är ju så flytande liksom :) Hur som har vi bockat av nästan allt på listan. Så skönt!
 
Idag var vi också inne i Linköping för att växla pengar till resan. Macke köpte shorts och jag köpte sulor till skor och lite annat. Förbereder oss inför resan också så gott det går.
 
Om en vecka är vi på väg till Bali på vår bröllopsresa! Om en vecka är vi gifta! Det är så overkligt och fantastiskt och allt möjligt på en och samma gång!
 
 
 
Vi får väl se om, och i så fall när, klumpighets-jag-känner-mig-stressad-och-vet-inte-vad-jag-tänker-nervositeten kommer tillbaka.
 
 
xoxo

19 maj

Tiden går så himla fort!
 
Maj månad är här och vi är mitt uppe i den! Tiden bara springer på, det är verkligen helt galet. Sedan jag skrev sist har jag haft en fantastisk möhippa och alla mina tankar har i princip enbart kretsat kring bröllopet. Jag har ett utkast till ett inlägg om möhippan, men det är långt och inte alls färdigt än. Får se om det kommer upp alls, jag har så mycket annat att tänka på nu. Jag är i alla fall oerhört glad över att jag har så fina människor i min närhet som lade ner tid och energi på att ordna en hel dag med roligheter för mig! Fantastiskt :)
 
 Jag och Jennifer under min möhippa den 3 maj.
 
Vi har varit i Vadstena med våra föräldrar och min syster för att visa omgivningarna och förklara upplägget av bröllopsdagen. Sen åt vi pizza vid vattnet, promenerade, åt glass och hade det allmänt gött i det fina vädret. Vi håller tummar och tår för att vi får det lika fint nästa lördag!
 
Just nu känner jag mig ganska lugn. Markus och jag gick igenom en del igår och delade upp lite att-göra-saker mellan oss så nu känns allt mer hanterbart och idag har jag haft en mer förväntansfullt pirr i magen! Igår var jag superstressad och nervös, men Macke är så fantastisk och pratar med mig och säger fina saker och är bara alldeles underbar så det går över ♥
 
Idag har Macke köpt papper till våra festprogram och jag sitter nu och pillar och försöker göra dom sista justeringarna. Får se om jag blir nöjd ikväll eller inte, hehe. Imorgon lämnar vi in våra ringar på putsning så dom är fina till dagen, känns jättenaket på fingret utan ringen! Vi är ute i god tid för man vet ju aldrig.. Annars består det mesta som är kvar att göra av avstämningar och inköp av smågrejer.
 
Ja, allt är nästan färdigt. I alla fall när det kommer till bröllopet, sen har vi ju en bröllopsresa vi ska iväg på, vilket är lätt att glömma ibland. Jag har gått igenom lite kläder och förrådet av solskydd och har väl en okej överblick av det hela. Lite smått som måste kompletteras där också.
 
Det är svårt att förstå att det snart är dags att uppleva dagen vi planerat för i 5 månader. Det här är liksom sista veckan innan. Jo, det är det för i mitt huvud är nästa vecka bröllopsveckan ;) Är himla nöjd över att det är röd dag på torsdagen för jag tänkte nämligen ta ledigt klämdagen, vilket innebär TVÅ lediga dagar innan bröllopet. Känns bra, då kan jag studsa runt här hemma i nervositet istället för att strula till det på jobbet. Jag blir tydligen väldigt klumpig när jag tänker på bröllopet, som om fjärliarna i magen hittar ut i alla lemmar och får dom att sluta fungera normalt.
 
Dags att ta tag i festprogramet igen!
 
 
xoxo