Tjugofem

I onsdags fyllde jag år.
 
Nu är jag ett år äldre och närmare 30 än 20! Galet.
 
Dagen var mest som en vanlig onsdag, jobb och så. Hämtade dock mat på lunchen och bjöd på Succékakor på fikat :) Det blev som vanligt en hit ;)
 
När jag kom hem hade jag fått en brevavi. Fina Natta hade skickat ett rek till mig som jag hämtade. Hon hade köpt två biljetter till Kentfest! Jag blev så himla glad och kunde inte sitta still i bilsätet... Ända tills jag såg datumet - 15 juni. Jag är på bröllopsresa då och kan inte gå. Buhu! Ringde i alla fall och pratade lite med Natta och berättade läget. Hoppas vi kan sälja biljetterna och hitta på något annat skoj istället :)
 
 
Firandet av födelsedagen blev en kväll i Linköping med Markus. Vi åt burgare på Mörners och pratade bröllop och framtid och lite annat. Mys :) Sedan blev det bio där vi såg Dallas Buyers Club. En film jag kan rekommendera, den var sevärd.
 
Det var en bra 25:e födelsedag, alldeles lagom. Imorgon kommer lite släkt för att fira också och då blir det smörgåstårta och fika :)
 
 
xoxo

Veckan för bra besked

En bra dag!
 
Den här veckan kommer med bra besked och jag hoppas resten av den håller en lika bra nivå!
 
Idag fick jag nämligen min första riktiga egna kund!!!!
 
Jag tog detta som ett tecken på att jag får vara kvar när provanställningen går ut och när Sture kom förbi för att prata om det så sa jag det. Han flinade och bekräftade det och sa att det känns bra och att vi ska ha ett utvecklingssamtal framöver. Jag har ingen aning om vad det kommer att innebära.
 
 
Allt är inte hundra än och jag vill inte ta ut något i förskott trots att det i princip är klart, men idag har jag valt att vara glad och njuta av platsen i livet jag befinner mig i just nu. Allt är bra och jag är så lycklig! Hårt jobb lönar sig och man är sin egen lyckas smed och så där :)
 
 
xoxo

Från fredag till söndag

Lite om helgen.
 
I fredags umgicks jag med Ann! Det blev lite käk och en massa prat. Bläddrade i kartböcker, skrattade och smaskade på Polly. Skön kväll :)
 
Macke var på grabbkväll och jag gick hämta senare. Blev att köra resterande gänget till Vattenhålet och på vägen dit var det Dubi dubi dubi dub dub dub, dubi dubi dub yeah yeah och lite Barbie Girl haha! Skönt avslut på veckan!
 
På lördagen lyckades jag få sålt mina tvättmedelshinkar! Sålde dom billigt, men skönt att bli av med sådant man inte använder. Ska försöka lägga upp mer saker, ska bara rensa lite först haha
 
På kvällen blev det mat med mina föräldrar hos Mackes. Årets första grillning och det var sjukt gott! En skön kväll med mat och prat :)
 
I söndags blev det lite slapp innan pysselnerven tog fart och jag och Macke tog oss iväg och köpte betong! Ann visade mig gruppen Återbruka mera! (Facebook). Jösses så mycket idéer och inspiration! Betong blev det alltså, jag har föreställt mig lite fint, men vi får se hur långt jag tar det hela haha. Knäckte i alla fall några ägg försiktigt och fyllde skalen med betong. Hoppas på att få fina betongägg utav detta. För säkerhetsskull får betongen brinna länge, så jag kommer inte att skala dom förens i helgen ;) Spännande! Får se vilket pyssel jag tar mig för härnäst, har ju en del annat att stå i också..
 
 
Nehe, bäst att göra sig i ordning för sängen! Tror att jag kommer ha en del att göra på jobbet imorgon så det är bäst att jag får mig lite sömn.
 
 
xoxo