Tjugofem

I onsdags fyllde jag år.
 
Nu är jag ett år äldre och närmare 30 än 20! Galet.
 
Dagen var mest som en vanlig onsdag, jobb och så. Hämtade dock mat på lunchen och bjöd på Succékakor på fikat :) Det blev som vanligt en hit ;)
 
När jag kom hem hade jag fått en brevavi. Fina Natta hade skickat ett rek till mig som jag hämtade. Hon hade köpt två biljetter till Kentfest! Jag blev så himla glad och kunde inte sitta still i bilsätet... Ända tills jag såg datumet - 15 juni. Jag är på bröllopsresa då och kan inte gå. Buhu! Ringde i alla fall och pratade lite med Natta och berättade läget. Hoppas vi kan sälja biljetterna och hitta på något annat skoj istället :)
 
 
Firandet av födelsedagen blev en kväll i Linköping med Markus. Vi åt burgare på Mörners och pratade bröllop och framtid och lite annat. Mys :) Sedan blev det bio där vi såg Dallas Buyers Club. En film jag kan rekommendera, den var sevärd.
 
Det var en bra 25:e födelsedag, alldeles lagom. Imorgon kommer lite släkt för att fira också och då blir det smörgåstårta och fika :)
 
 
xoxo

Veckan för bra besked

En bra dag!
 
Den här veckan kommer med bra besked och jag hoppas resten av den håller en lika bra nivå!
 
Idag fick jag nämligen min första riktiga egna kund!!!!
 
Jag tog detta som ett tecken på att jag får vara kvar när provanställningen går ut och när Sture kom förbi för att prata om det så sa jag det. Han flinade och bekräftade det och sa att det känns bra och att vi ska ha ett utvecklingssamtal framöver. Jag har ingen aning om vad det kommer att innebära.
 
 
Allt är inte hundra än och jag vill inte ta ut något i förskott trots att det i princip är klart, men idag har jag valt att vara glad och njuta av platsen i livet jag befinner mig i just nu. Allt är bra och jag är så lycklig! Hårt jobb lönar sig och man är sin egen lyckas smed och så där :)
 
 
xoxo

Från fredag till söndag

Lite om helgen.
 
I fredags umgicks jag med Ann! Det blev lite käk och en massa prat. Bläddrade i kartböcker, skrattade och smaskade på Polly. Skön kväll :)
 
Macke var på grabbkväll och jag gick hämta senare. Blev att köra resterande gänget till Vattenhålet och på vägen dit var det Dubi dubi dubi dub dub dub, dubi dubi dub yeah yeah och lite Barbie Girl haha! Skönt avslut på veckan!
 
På lördagen lyckades jag få sålt mina tvättmedelshinkar! Sålde dom billigt, men skönt att bli av med sådant man inte använder. Ska försöka lägga upp mer saker, ska bara rensa lite först haha
 
På kvällen blev det mat med mina föräldrar hos Mackes. Årets första grillning och det var sjukt gott! En skön kväll med mat och prat :)
 
I söndags blev det lite slapp innan pysselnerven tog fart och jag och Macke tog oss iväg och köpte betong! Ann visade mig gruppen Återbruka mera! (Facebook). Jösses så mycket idéer och inspiration! Betong blev det alltså, jag har föreställt mig lite fint, men vi får se hur långt jag tar det hela haha. Knäckte i alla fall några ägg försiktigt och fyllde skalen med betong. Hoppas på att få fina betongägg utav detta. För säkerhetsskull får betongen brinna länge, så jag kommer inte att skala dom förens i helgen ;) Spännande! Får se vilket pyssel jag tar mig för härnäst, har ju en del annat att stå i också..
 
 
Nehe, bäst att göra sig i ordning för sängen! Tror att jag kommer ha en del att göra på jobbet imorgon så det är bäst att jag får mig lite sömn.
 
 
xoxo

No. 7

Den sjunde leverfläcken är nu borttagen.
 
Igår var jag på vårdcentralen och tog bort stygnen efter ännu en borttagen leverfläck. Det är den sjunde i ordningen som jag tagit bort, men till skillnad från dom andra gångerna har allt gått mycket bättre nu.
 
För cirka tre veckor sedan upptäckte jag att en leverfläck på min vänstra axel/skuldra hade sårskorpor och såg röd ut. Jag har tidigare sett den här fläcken då den varit irriterad med sårskorpor innan, men har låtit den vara för att den blev bättre. Den här gången suckade jag bara och ringde.
 
Besöket på vc var rätt intressant då jag först fick träffa läkarstudenter varav en skulle filma och en ställa frågor. Som tur var filmades bara läkarstudenten som ställde frågorna, någon sorts utvärdering i deras utbildning. Lite skumt då hen först verkade vilja att jag bara skulle prata på utan någon inledande fråga så det blev lite awkward i början. Fick inte jättemycket respons tyckte jag och det lät inte jättepositivt om att få ta bort den.
 
Vi fick vänta länge innan min läkare kom. Blev lite kallprat och sådär, haha så skumt. När väl läkaren kom fick studenten dra en liten sammanfattning och sen kollade hon på den. Tack och lov gick hon med på att ta bort den! Hon sa att den såg lite ojämn ut, både i form och färg, och med tanke på resan jag gjort innan så var det mitt val så ville jag ta bort den så skulle hon självklart ta bort den. Så jag valde att ta bort den.
 
Det var mest jobbigt första dygnet. Det tog ett tag in på kvällen innan det började göra ont. På natten sov jag dåligt för att jag låg blixtstilla för att inte ligga på såret och stygnen, vaknade av att min ena arm sov. Jag har inte kunnat duscha håret, dels för att jag inte kunnat/velat lyfta armen och dels för att jag i så fall skulle blött ner plåstren. Överlag har det dock gått bra. Kliat gjorde det mycket sista veckan.
 
Igår tog jag i alla fall äntligen bort stygnen. Mycket skönt! Ärret ser mycket, mycket bättre ut än dom andra. Titta bara vilken pluttig tejp jag behöver ha över det!
 
Jag vände mig först till Hud i Linköping då jag blev tillsagd att göra det sist. Dock hade dom tydligen fått in så mycket sådana här fall att dom utbildat vårdcentralerna och därför blev jag hänvisad dit. Det här är nog en stor del utav anledningen att det är bättre den här gången. Dom har skurit lodrätt istället för vågrätt som på dom andra ärren. Det gör till exempel att huden inte tynger ner sig själv och på så vis kan göra att ärret vidgas. Dessutom fick jag veta att ju yngre man är desto spänstigare hud har man och detta gör att ärren kan spricka. Jag blev tillsagd att tejpa ärret i ett halvår.
 
Nu är det bara hoppas på att det håller sig fint och att ärret blir litet! Inväntar också resultat på testet av leverfläcken som kommer om någon månad kanske.
 
 
xoxo