Bröllopsresa

Ett inlägg från Bali och bröllopsresan!
 
Nu sitter jag ute på balkongen på vårt hotellrum och bloggar. Det är mörkt, men fortfarande väldigt varmt och fuktigt ute. Försöker smälta att vi befinner oss på andra sidan ekvatorn från Sverige :)
 
Resan var lång, men kändes inte alltför jobbig. Det gick bra att packa det sista och åka från Mjölby och vidare upp mot Stockholm. Lite köer när vi kom in i stan, men vi var i god tid så det gick bra. Hittade utan problem till parkeringen och därifrån var det bara att ta en buss till terminalen. Vi var i bra tid och kunde ta det lugnt. Tråkigt nog blev flyget försenat. Tror vi kom iväg en timme efter utsatt tid. Vi fördrev tiden med att titta på en dokumentär. Flyget gick bra, flög med Thai Air och dom är verkligen kanon! Fanns en tv-skärm i varje stol där man kunde välja på filmer, tv-serier, dokumentärer och spel bland annat.
 
Trots försening var vi ändå i god tid när vi landade Bangkok. Det blev bara bra för våran del då vi slapp vänta ännu längre. Allt gick smidigt genom flygplatsen och vi hittade till rätt gate. Flyget till Denpasar, Bali sov vi mest igenom. Vid det laget var vi så sjukt trötta och provade en massa olika sovställningar för att kunna få blunda lite. Gick bra! Både ner till Bangkok och till Denpasar satt vi i säten om tre, men Macke och jag var själva och kunde därför få lite mer utrymme tack vare det extra sätet :) Vi utnyttjade som sagt det bäst på flyget till Bali, gick väl bra då för att vi var så trötta.
 
 
Det gick bra på flygplatsen i Denpasar också, fick vänta ett tag på bagaget som vanligt men det var ju absolut inga problem att få tag på taxi därifrån, haha! Man blev typ jagad. Kom till hotellet helskinnade i alla fall, spännande trafik här. Checkade in och kollade in rummet innan vi bytte om och tog en promenad på området. Blev ett dopp i poolen och sedan dusch och mat och en promenad runt hotellet.
 
Och nu sitter jag alltså här på balkongen och myser. Tänkte försöka skriva ner lite om varje dag så ni där hemma enkelt kan få en uppdatering och för att jag i framtiden ska kunna minnas så mycket som möjligt av vår smekmånad!
 
Nu blir det en film och sedan att sova. Klockan är inte mycket här än, men vi har inte fått den bästa eller den längsta sömnen under det här resedygnet så vi känner oss lite slitna.
 
Mackebabe kom ut nu så vi ska ta till vara på tiden tillsammans :)
 
 
xoxo
#1 - Annica

Åh så roligt att vi får vara med på ett hörn på er fantastiska resa.
Skönt resan gick bra.
Kram till paret Nordenkcick <3

#2 - Annica

Attans vad fel efternamnet blev :) :) :)

#3 - veronica

vaa kuul att du kommer blogga så att vi får vara med på ett liitet hörn :)tack för i lördags o hälsa Macke ,Ha de sååå göttt på (i) Bali :)