Dom senaste dagarna

Tillbaka till verkligheten.
 
Snart har jag varit hemma en vecka. En vecka!?! Seriöst, var jag på Bali för en vecka sen? SÅ skumt.
 
I helgen var det midsommar och vi var 14 personer här hemma! Det blev långbord och en god lunch, 5-kamp och fika, musik-quiz och grillning och trevligt umgänge och skratt! En riktigt bra och städad dag och kväll, jag är imponerad!
 
 
Macke drog iväg till Vegas på lördagen. Supersmidigt sådär klockan 7 dagen efter. Som tur var hade vi plockat i ordning mycket på kvällen så det var inte apstökigt här hemma. Surt dock att säga hejdå för en vecka i sömndrucket tillstånd. Blä. Känns så fel att vakna och gå och lägga sig ensam. Att vara själv hemma. Dubbel blä.
 
Lördagen spenderades med Natta som sov över här. Så glad att hon kom ner :) Helt otroligt pratade vi bort HELA dagen. Jag skojar inte. Jag gick ner till henne vid 11-12 någon gång och hon åkte hem vid 1 på kvällen. Vi hade typ en paus i pratandet och det var för att vi borstade tänderna! Haha, galet :) Gött att få snacka av sig i alla fall ;)
 
I söndags städade jag. Plockade i ordning det sista och dammsög och torkade golven på nedervåningen. Dammsög trappen också och tvättade köksmattan. Livet som gräsänka har inte varit mer spännande än så än så länge. Har lite planer på saker som jag ska göra, får väl se om jag lyckad med att genomföra dom denna veckan, haha! Vet ju hur det brukar bli med sånt..
 
Nu är måndagen snart till ända och arbetsveckan är igång. Nu är semestern slut och det är bara att köra på till jul typ. Får se om jag tar en lång helg eller så någonstans, så det blir lite mer ledigt och något att bryta av vardagen med. En resa är inplanerad i höst i alla fall. Lite otippat sådär! Berättar mer om den när allt är klart :)
 
 
xoxo

Hemma

Nu har vi kommit hem från vår resa.
 
Resan hem gick bra, smidigt. Taxi till flygplatsen var inget problem och vi kom dit i god tid då utcheckning var 12 och flyget lyfte inte förens efter 16. Väntan på flygplatsen var inte så farlig, vi fördrev tiden med mobilspel ;) Själva flyget till Bangkok gick också bra. Det tog cirka 4 timmar och det var ganska lätt att fördriva den tiden.
 
Framme i Bangkok gick det också bra. Så stor flygplats bara! Affär efter affär därinne på vägen till vår gate, galet! Vi spenderade cirka 6 timmar på flygplatsen i väntan på planet hem. Vi fördrev bland annat tiden med film så det gick rätt bra det också.
 
Det vi tänkt mest på har varit flygresan hem, vad gör man på ett plan i 10 timmar liksom? Vi hade dock riktig flyt visade det sig! Planet var inte fullsatt och vi satt rätt långt bak i det, vilket gjorde att vi kunde ta varsin rad med tre säten att förfoga fritt över. Vi sov större delen av resan hem, jätteskönt! Det var väl kanske inte superbekvämt, men jag kände mig helt okej utvilad när vi väl landade på svensk mark.
 
Väl hemma  har vi packat upp allt och kollat att sakerna vi köpt klarat resan (det har dom). Sen har tvättmaskinen fått gå, vi köpte pizza (blev så sugen på det på Bali av någon anledning) och sen har det varit lugnt. Det har varit både konstigt och inte att komma hem, allt är sig likt och det är skönt att vara här, men.. ja, jag saknar ju värmen lite ;)
 
 Några bilder från lilla kameran. När jag tittar på dom nu känns det så konstigt att dom är tagna för bara några dagar sedan...
 
Jag har varit ganska trött nu under dagen, men har försökt hålla mig vaken lite till för att få ordning på dygnet. Imorgon och torsdag ska jag ju jobba! Skönt med en mjukstar på två dagar t :) Macke var mer trött än jag och har redan krupit till kojs och jag ska krypa ner bredvid alldeles straxt.
 
 
xoxo

Våra sista dagar på Bali

Bröllopsresan närmar sig sitt slut.
 
Dom här sista dagarna har vi bara tagit det lugnt, solat, badat och njutit av att vara här.
 
Igår såg vi ett bröllop här på hotellet! Kul att se hur det kan vara och vi tänkte tillbaka på våran dag ♥
 
Vi tog också en promenad på stranden när solen var på väg ner. Tidvattnet var lågt så vi kunde promenera en bra bit ut i "havet" :)
 
 
Det har varit två härliga veckor och vi har nu börjat vänja oss vid värmen, fuktigheten och bara vid att vara här. Det ska bli både tråkigt och skönt att åka hem. Men vem vet, en dag kanske vi kommer tillbaka.
 
Vi har redan börjat packa lite och myser i sängen nu innan det är dags för en bit mat. Imorgon blir sista hotellfrukosten och sedan ska vi packa ner det sista och bege oss till flygplatsen för att ta oss till Bangkok och sedan Arlanda.
 
Snart ses vi, Sverige!
 
 
xoxo