Det är över nu

Min förskottssemester är över sedan länge och en ny arbetsvecka är nästan gjord!
 
Vad hittade jag nu på under min plötsliga semester?
 
Jag har slipat och målat skänken jag och Macke köpt. Den är inte helt färdig än, behöver måla fötterna och sätta fast byrålådor, dörrar och handtag. Vi har dock problem med trasiga rälsar till lådorna så det måste vi lösa också.
 
 
På tisdagen åkte jag in och jobbade då materialet som jag sakande på fredagen kommit in. Det gick dock fort så jag var klar vid 11. Åt en lätt lunch vid kanalen medan jag väntade på att mamma skulle plocka upp mig. Vi åkte ut till Varamon där Agneta hade hyrt en stuga några dagar och var där med pojkarna. Tyvärr blev det inget bad, men desto mer lek och skoj.
 
Efter lite målande och grejande åkte jag och Josse till väder för ett dopp när hon kom hem från utbildningen. Gött att få bli lite blöt i värmen! Min gamla vän Jennifer J.Lö Lönning kom över på kvällen då jag bjöd på grillat. Macke var på skojigheter hos en arbetskamrat så jag var ensam hemma. Fick ett infall och bjöd in Ferran då vi inte setts på evigheter. Bokstavligen. Det blev en mycket trevlig kväll som jag hoppas vi kan göra om framöver!
 
Johanna marken var på torsdagen och för första gången åkte jag dit. Mamma och Annica bjöd med mig så vi vandrade runt i värmen och kikade i stånden och fikade i skuggan. Blev ett litet inköp bara, hittade inget av intresse, men trevligt att ha varit där.
 
Räkfrossa på pråmen blev det på fredagkvällen! Mamma tipsade mig och jag och Macke drog ihop ett gäng som åkte till Torpön. Jättemysigt! Vi fick ta en liten färja över till Torpön där vi satte oss och tog lite att dricka innan frossan drog igång. Pråmen låg fast på land och under tak. Vi var sex stycken och fick ett eget bord på en liten upphöjning längst in. Dom andra platserna var vid två långbord. Jättebra plats till en början, men sen började folk fylla på och då blev det riktigt varmt därinne! Kanongott med räkor, rökta räkor, västerbottenpaj och aioli bland annat. Vid tio tog vi färjan tillbaka och åkte till en badplats för ett nattdopp. Kanonkväll!
 
 
Lördagen var varm den också, liksom resten av veckan var, så jag och Macke åkte till Jerusalemsbadet i Motala. David och Becka gjorde oss sällskap och vi låg några timmar. På kvällen åkte vi hem till David och Becka för grillning. Willy kom han också och vi spelade två omgångar Cluedo efter maten. Becka och jag vann varsin gång, till killarnas förtret ;)
 
Sista dagen på helgen spenderade vi genom att röja här hemma. Vi har bestämt oss för att göra om lite på övervåningen så vi har flyttat hyllor och grejat. Blir nog bra i slutändan.
 
Så blev det! En rätt bra semester, jag är nöjd :)
 
 
xoxo