Vi ska gifta oss!

Den 31 maj 2014 blir jag och Markus man och hustru!
 
Vi förlovade oss på nyårsafton då Macke kom in till mig när jag fixade sminket i badrummet hos David & Becka. Han friade då med frågan om jag vill förlova mig med honom och också gifta mig med honom nu 2014. Dagen efter pratade vi om det och bestämde oss för att verkligen göra det i år. I veckan som följde bestämde vi ett datum och sedan började planeringen.
 
Den 14 februari, Alla Hjärtansdag, kom inbjudningarna ut till våra gäster och bröllopet blev därmed officiellt ♥
 
 
Från början hade jag ett datum längre fram i tankarna, men det funkade inte av en speciell (och rolig) anledning. Markus föreslog då 31 maj och det kändes bra, rätt liksom. Fast jag blev lite stressad och undrade hur sjutton vi skulle klara att planera ett bröllop på mindre än ett halvår när många verkar planera ett år eller kanske mer!?
 
Men vet ni vad? Det har gått bra! Markus lugnade mig så gott han kunde och när vi väl bestämt plats och tittat och bokat så kände jag mig mycket lugnare. Det har varit mycket att diskutera och fundera på, men vi har tagit alla beslut gemensamt vilket troligtvis gjort att det hela känts och gått så bra. Okej, inte riktigt alla beslut, kläderna (både hans och mina) är hemliga fram till den stora dagen :)
 
Ju mer som börjar falla på plats ju mer längtar jag! Det är en sådan lyckokänsla att ha det här att se fram emot. Igår träffade vi vigselförrättaren och diskuterade vigseln och när hon pratade om det så kunde jag se det mer framför mig och blev helt pirrig av förväntan!
 
 
xoxo
#1 - Annica

Jag är så glad å era vägnar <3