2014

Nyårsafton.
 
Jag ska snart bege mig iväg för att påbörja firandet av nyår. Det blir lite tjej- och bebismys innan det är dags för middag och det riktiga firandet. Macke är iväg med ett gäng grabbar och kör pingisturnering vilket har blivit lite av en tradition, vi tjejer från gänget har setts förut innan och bastat och gjort oss i ordning ihop men i år blev det annat nu när lilla Moa är med och jag har bulan.
 
2014 har varit ett helt fantastiskt år för min del. Det bästa är såklart giftermålet och lilla bebis. Helt otroligt att det idag är ett år sedan vi förlovade oss, det har så hänt mycket!
 
 
Jag brukar inte ge några nyårslöften och tänkte väl inte gör det i år heller direkt. Det är bara att sätta onödig press på sig själv och kan lätt få en att bli lite nedstämd när en inser att det inte gick något vidare med löftena. Fast jag har trots allt en del saker som jag skulle vilja förbättra, men jag tänker inte lova mig själv någonting utan bara satsa på att göra det. Det jag framförallt ska satsa på är att njuta. Alla säger att tiden går så fort med en bebis och att dom växer snabbt, så jag ska göra mitt yttersta för att ta vara på varje liten stund!
 
2015 kommer komma med den största händelsen i mitt liv, det vet jag redan och det är ju såklart bebis! Det ska bli så himla spännande att få träffa den lilla krabaten i magen ♥ Jag har därför inte några större förväntningar på det kommande året, det kommer att bli fantastiskt bara på grund av det!
 
 
xoxo

Små buffar och julfint

Gravidvecka 25 och så är vi nästan halvvägs till jul!
 
Här är allt bra. Magen och bebis växer, upptäckte idag att om jag står rakt upp och ner och tittar ner ser jag inte längre mina fötter! Får böja mig lite fram för att kunna se dom, haha. Det märks att magen blivit större för jag kan inte böja mig på samma sätt som vanligt och det var lite trixigt att måla tånaglarna. Det börjar dock bli mer mysigt att vara gravid för nu känner jag bebis röra sig varje dag! ♥
 
Julen är fullt framme här hemma. Vi kunde inte hålla oss så vi pyntade färdigt julgranen i söndags. Vi har inte så mycket sådan pynt heller så den är lite lagom smyckad. Enda som saknas är en stjärna i toppen och det ska vi väl införskaffa innan julafton!
 
 
 
xoxo

Ny kamera

Idag kom en tidig julklapp!
 
Markus och jag valde att inte köpa julklappar till varandra i år utan lägga dom på en ny kamera. Största anledningen till köpet är att jag ville ha en kamera som är bra att filma med, tänker att vi kommer vilja filma bebis en del när han är här. Dessutom ville jag ha en smidigare kamera som är lätt att ta med jämfört med systemkameran, men som ändå kan mäta sig med den. Jag tror att vi hittat rätt!
 
 
Så kul med en ny pryl! Hoppas fotosuget kommer tillbaka lite nu. Kanske att det kan bli lite mer bilder och inlägg hit till bloggen också.
 
 
xoxo