Ja men hallå!

Jag är verkligen kass på att blogga!
 
Dagarna och veckorna bara rullar på och bloggen hamnar i sista hand hela tiden. Det blir liksom inte att jag sätter mig vid datorn längre, sitter ju där hela dagarna och det mesta jag gör går att göra via telefonen.
 
Sedan sist har det ändå hänt en del som borde varit värt att blogga om.
 
Till exempel det faktum att jag numera är fastanställd! Känns rätt gött måste jag erkänna ;) Jag har haft finbesök av Natta som kom ner över påsk. Vi fick en chans att prata av oss lite och sedan fylla magen med mammas påskmat samt annat gottit! Jag har också promenerat i det fina vädret med Jonna och Ann (inte samtidigt dock).
 
Igår använde jag en av födelsedagspresenterna jag fick, nämligen en sminkkurs på Make Up Store! Eller ja, jag fick ett presentkort som jag använde till det :) Det var roligt! Mycket information och saker att komma ihåg, men det ska nog gå bra. Det blev en brudsminkning, lite annorlunda än vad man kanske tänker sig, men den passade mig utmärkt och är ändå rätt neutral. Köpte så klart med mig en massa saker, trots att man fick produkter för hela värdet av kursen gick det på lika mycket till och då köpte jag ändå inte allt.. Köpte det jag verkligen ville ha och går nu och funderar på om jag ska lägga pengar på en läppenna eller inte :P
 
Jag kände mig i alla fall riktigt snygg. Det hjälpte väl att jag fick fina komplimanger av sminkösen för både min hy och ögonbrynen. Hurra! Dessutom sa en kille på stan "du är väldigt vacker" när jag var på väg till tåget, blev så ställd att jag inte riktigt hann reagera och svara, haha. Bästa komplimangerna fick jag ändå av min blivande man, han är bäst ❤
 
Nu blir det i alla fall till att öva ifall jag ska göra sminkningen själv!
 
Maj månad börjar närma sig och nervositeten inför bröllopet ligger precis under ytan. Nu är det inte långt kvar! Macke och jag ska sätta oss en dag och gå igenom allt och se vad vi behöver fixa. Pirr, pirr!
 
Jag har börjat se igenom alla säsonger av Vänner, har inte sett allt på raken någon gång utan bara avsnitt här och där när det gått på tv. Kul faktiskt att se allt i rätt ordning :) Tänkte i alla fall fortsätta med det nu, så får vi se när jag skriver nästa gång, hähä.
 
 
  
xoxo

Nedräkning

Nu är det mindre än två månader kvar!
 
Det börjar märkas att bröllopsdagen kommer närmare. Jag har drömt om bröllopet, om bröllopsresan och i natt drömde jag om min möhippa och våran porträttfotografering efter vigseln! Möhippan var jätteskum, men bilderna blev så himla fina! Åh..
 
Idag har vi suttit och tittat över allt inför Dagen och planerat. Det är inte alls mycket kvar att göra så vi är i fas. Det känns väldigt skönt och jag blir pirrig och nervös när jag försöker föreställa mig dagen ♥
 

Jag laddade ner en ny app igår där jag kunde lägga upp saker att räkna ner till bland annat. Så nu pryder två nya live tiles min startskärm! Pirrigt som sagt!
 
 
xoxo