En riktigt härlig helg

Jag har haft en riktigt härlig helg!
 
Markus och jag har hämtat möbler. Vi har nu äntligen ett matbord och ett soffbord! Är så nöjd :) Det blev ett stort bord till köket, ett rejält med sex stolar. Bara att ställa dit det gjorde köket hundra gånger mysigare och hemtrevligare. Jag är sjukt nöjd :) Och vi kan bjuda hem gäster nu! Hurra ;) Soffbordet är också helt fantastiskt. Vi sitter ju ofta där och äter och nu får vi plats ;) haha Plus att jag får plats med min dator på hyllan under, perfekt!
 
Igår bjöd mamma på middag då hon fyllde år i fredags. Det blev pajer, kräftor och räkor och äppelpaj till efterrätt :) Det var bara vi i familjen, Macke ville vara hemma efter sin vecka i Finland. Mysigt att träffas bara vi, umgås och prata <3
 
Idag har det blivit mycket slapp. Vi har  dock varvat Grey's-avsnitten med att tvätta min bil :) Åkte iväg och tvättade den, åkte hem och åt och tittade på ett avsnitt, gick ut och dammsög och dammade den. Funderade på om det är därför han varit så sur - han behövde lite underhåll! Känna sig ren och fräsch.. Hehe, det enda som saknas är väl en Wunderbaum nu :D
 
I och med att det är söndag får ni leva med att inlägget pryds med Instagram-bilder, hade jag orkat hade jag tagit ordentligare men det gör jag inte! haha Det är helg! En av dom bästa på länge! :) Nu ska jag slappa vidare!
 
 
 
 

Next episode

Torsdag
 
Imorgon kommer äntligen Macke hem!!! Så skönt!
 
Det har inte varit så kul att vara ensam hemma. Det är lite läskigt när det är så stort, vi bor ju typ i ett hus. Kanske är det att det är två våningar som gör det. Sen har det väl inte hjälpt att jag börjat titta på the Walking Dead på kvällarna heller, hahaha.
 
Första avsnittet såg jag i tisdags i sängen. Tur det för det var det läskigaste. Innan man vet hur serien är upplagd och hur zombiesarna funkar och så. Jag funderade på hur jag skulle skydda mig om det skulle komma zombies hit då jag inte äger något skjutvapen. Tänkte att jag får försöka ta mig till polishuset tvärsöver gatan och hoppas på att dom har ett lager. La mig i varje fall mitt i sängen med Mackes täcke och kudde precis bredvid och myste ner mig. Vaknade på samma ställe i samma position på morgonen efter, hehe.
 
Igår såg jag två avsnitt och det var inte alls samma läskighetsgrad. Drömde dock om en film jag inte sett och ett spöke som hemsökte mig och ville döda mig. Sjukt läskigt. Men inga zombies! Fast så berättade mamma idag att hon hört att Sverige är ett av dom länder som zombies inte kommer till. Hon visste inte varför, men det fanns visst en lista. Lite lugnande ;)
 
Ska se ett avsnitt nu och varva ner med en mugg O'boy :)
 
 

Ett träd

Idag fick jag mitt träd!
 
Har länge tyckt att dom är så himla fina, så för ett tag sen bestämde jag mig för att köpa ett. Det är Kinna, en arbetskamrat/granne till mamma, som gör dom. Igår sa hon att hon hade ett hemma till mig om jag fortfarande ville ha och idag tog hon med det till jobbet.
 
 
Fint hantverk :)