Examensdagen

Jag hade en riktigt bra examensdag!
 
Dagen började med att packa och ta det slutgiltiga beslutet om vad jag skulle ha på mig. Sen åkte jag iväg till Mjölby och lämnade grejer hos Macke innan jag tog tåget in till Linköping. Det var regnigt på morgonen så jag tog bussen till stan och mötte uppe Josefin vid Donken. Vi gick till Café Gyllen och tog varsinn bägare med glass och satt där och pratade ett tag. Vi var inne i lite butiker efter innan vi gick till Malin.
 
Knäck och lakrits! :)
 
Vi fick inte tag på Malin och kunde inte portkoden, men det kom ut några tillslut så vi kunde smita in. Evelina var redan där och dom hade redan börjat med drickat. Så småningom dök fler upp; Sylvia, Michel och Liza. Vi snackade lite och så innan det var dags att gå till lunchen.
 
Framme vid restaurangen visade det sig att vi skulle ta klassfoton så det var bara att ställa upp sig, haha. Efter det fick vi gå in och sätta oss. Pernilla höll ett tal, vi fick in maten efter ett tag. Per och Lars hade höll också tal. Vi fick våra betyg och examensbevis. Det delades ut presenter till dom elever som hade bäst betyg. En från försäljarklassen som klarat 14 av 17 VG och i våran klass var det typ 4 pers som hade VG i alla ämnen. Jag var inte en av dom, men Josefin var! Hon fick ett diplom och en bok.
 
RE11 
 
Under lunchen blev jag och Josefine på någotvis ansvariga för att samla in pengar från alla i klassen till presenter till Pernilla och Anja. Efteråt blev det att samla in detta och prata med alla, sedan blev det systemet och att handla. Vi gick runt lite, men fick ihop allt tillslut :)
 
 
Varma kom vi hem till Malin där vi var ett helt gäng. Vi fixade till presenterna, bytte om och började förfesta. Riktigt trevligt!
 
Alla glada som var hos Malin!
 
Vi var lite sena till examensmiddagen, men det gjorde inget. Vi kom i bra tid ändå. Våran grupp blev splittrad, men det gjorde inte så mycket. Det blev trevligt snack vid bordet, god mat och en skön stämning. Det blev lite allsång och vi gav bort presenterna.
 
Efter middagen gick vi ut till uteserveringen och satt där ett bra tag och pratade och hade kul. Jag vet inte vad klockan var, men vi gick till Harrys efter ett tag. Därinne blev det massor, massor med dans! Vid halv två kom Macke och hämtade mig.
 
 
Jag hade en jättebra dag och kväll! Så härligt att äntligen vara färdig!
 
 
xoxo

Nu är den här!

Examensdag!!
 
Dagen som man väntat på i 2 år är nu här - idag är det examen! Ska bli väldigt roligt att träffa hela klassen igen, få betyg och ha kul.
 
Dagen ser ut så här:
  • Jag och Josefine kommer mötas upp vid 11 för att ta en frukost/fika och prata lite, verkar i alla fall som att det bara blir vi två. Tanken var först champagnefrukost, men det blev inte av, av olika anledningar.
  • Vid 13 är det dags för lunch på en restaurang. Hela min klass och försäljarklassen och utbildningsledarna och så tror jag att några lärare kommer att vara med också.
  • Efter lunchen går vi till Malin för att umgås, förfesta och göra oss i ordning inför middagen på kvällen. Blir väl kanske att gå och handla lite grejer också, dricka och sådär.
  • Middagen är vid 19 tror jag och då på Storan.
  • Efter det blir det utgång kanske och/eller efterfest haha Vi får se lite helt enkelt.
 
Synd att vädret inte riktigt verkar vara på våran sida idag. Hoppas det spricker upp snart!
 
 
Nu ska jag dra mig straxt!! :D
 
 
xoxo

Sjukt bra dag!

Jag har haft en riktigt bra dag!
 
Dagen började ju rätt tidigt; jag var uppe vid tjugo i sex. Klockan sju var jag typ färdig, efter det var det bara genomgång av allt igen. Skummade igenom mitt eget arbete och funderade lite på vad jag skulle säga och så gick jag igenom det jag skulle opponera på igen.
 
Jag läste bloggar, spelade Candy Crush, kollade Facebook, kollade Instagram för att fördriva tiden och för att försöka tänka på annat. Nervositeten smög sig på.
 
Josefin ringde vid tjugo över nio och undrade om jag kunde köra in henne till Mjölby då tåget blivit inställt, så då gjorde jag det. Jag åkte in till Linköping då också, fanns liksom ingen anledning att gå hemma och vara nervös.
 
Traskade runt och kollade i olika butiker. Jagade efter ett nytt par örhängen, men hittade inga som passade min vill-ha-bild. Köpte en Sub och gick till skolan för att äta.
 
Träffade klasskompisar därinne som redan gjort sin opponering och som sa att det inte var något att oroa sig för. Var nervös ändå. Lämnade in tagen till skolan och fick mina 200kr tillbaka som lämnades för att få ut den när vi började, en liten sommarpeng :P Skrev ut anteckningar och väntade.
 
Opponeringen gick bra! Jag fick bra kritik på mitt arbete, det var till och med ett av dom bättre som gjorts på ämnet! Och min opponering gick fint, babblade bara på och det verkade räcka. Inget jättekomplicerat och allt var väldigt avspänt. Kändes mer som att vi gjorde det för att det är sagt att det ska göras, än för att faktiskt få kritik och göra kompletteringar.
 
N U   Ä R   J A G   K L A R ! ! !
 
Ett skönt lugn spred sig efter allt. Det är färdigt. Jag är godkänd, jag fattade det så i alla fall :P, och nu är det bara examensdagen kvar! Så sjukt!
 
Stannade kvar ett tag i skolan och pratade om torsdagen och vad vi ska göra. Trampade runt i lite butiker igen efteråt. Hittade ett par örhängen tillslut, inte helt sådana jag ville ha men fina ändå. Två tröjor också, på rean. Brände sommarpengen direkt haha, nerå.
 
Upptäckte att hela dagens runttrampande i Converse gjort hål på mina strumpor! Båda två. Hoppas på att strumporna var så slitna och redan färdiga för sopen så att det inte är skornas fel. Synd på ett par sköna strumpor dock.
 
Åkte hem till Macke och slappade där tills han kom hem. Vi var iväg sen och köpte utemöbler! Får visa senare. Sen umgicks vi resten av kvällen, mys :) Han har berättat om sin "jobb"resa till Istanbul och vi var en sväng förbi hans föräldrar också, sen blev det mat och slapp vid tvn.
 
Skön dag! :)
 
 
xoxo