Torsdagen som smög iväg

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig.
 
För en gångs skull kom jag upp skapligt idag, jag har haft jättesvårt för att gå upp på morgonen ett tag nu. Var uppe vid 7 typ och duschade och sen frukost. Trots det blev det en kort dag..
 
Jag hann med att pilla lite på examensarbetet i alla fall innan jag och Josefin åkte in till Linköping.
 
Klockan 11 var jag hos Annelie för att få nya naglar och Josefin tog en shoppingtur under tiden. Äntligen nya naglar! Det är 6 veckor sedan jag fixade sist och dom hade blivit så långa och ett riktigt I-landsproblem haha Hade svårt att trycka på tvdosorna och sånt då dom blivit riktiga häxklor! Och sen var jag rätt trött på glittret :P Nu är dom nya, fina, enkla och i en lagom längd :) Och så fick jag en trevlig pratstund med kusinen också ju!
 
 
Att fixa med naglarna tog längre tid än jag räknat med och på vägen hem stannade vi på City Gross för att handla lite så vi var inte hemma förrens straxt innan klockan 4. Att äta då var bara att glömma för jag och mamma skulle yoga klockan 5 så jag hade bara mått illa.
 
Det var skönt att yoga, sträcka ut musklerna och slappna av lite. Lite träningsvärk satt kvar ifrån i måndags så det behövdes.
 
Sen blev det mat framför tvn och efter det har det varit lugnt.. Surfat och bara slösat tid. Måste skriva på det där skitarbetet. Har noll motivation, men det måste ju bli klart. Suck.
 
 
Min utsikt ikväll och imorgon. Måtte jag fixa detta alltså...  
 
 
xoxo

Ett långt ett

Nu var det ett tag sen jag skrev igen så det är dags för en update!
 
Jag tänkte skriva lite random om saker som hänt och som jag gjort så får vi se hur det blir ;)
 
 
Mitt armband gick sönder i helgen :( Mitt fina, fina som jag använder varje dag. Det är sjukt ovant att inte ha det på armen. Om någon har ett tips på ett bra ställe som kan fixa så tipsa gärna. Tidigare har jag gått till en butik på Kungsvägen i Mjölby, men jag vill inte gärna gå dit igen.
 
I helgen följde jag med mamma och Agneta för att hälsa på mormor. Mormor har flyttat till korttidsboende på Slomarp. Jag tror inte jag berättat det, men min mormor fick diagnosen Alzheimers förra året. Hennes minne är väldigt dåligt, hon minns inte riktigt vilka mamma och Agneta är och det är hennes barn. Att hon skulle veta vem jag är, är bara att glömma. Det var i alla fall skönt att åka dit och se att hon har det bra, hon verkar trivas. Det var också kul att veta att hon inte stänger in sig och sitter ensam på rummet utan är med bland dom andra boende ute i allrummet.
 
I måndags var jag och tränade! Jag har faktiskt saknat att träna, men inte tagit mig tiden när jag känt att skolarbetet måste ha all prio. Det var gött i varje fall, X-fit blev det så jag var och köpte nya träningshandskar innan då jag fortfarande inte hittat den som saknas.. Kan ju lugnt säga att jag tappat en del, men det ska komma tillbaka. Och lite till ;)
 
 
Jag har äntligen köpt ett reseskydd till min tandborste! Så skönt. Tyvärr hade dom inget grönt så det fick bli blått. Det är en riktigt lysande blå färg som jag tyckte passade bra, det känns så fräscht. Kanske förknippar man blå med fräscht just för att dom flesta tandkrämer och munskölj är blåa. Hm.. jaja.. äntligen alltså! ;)
 
Måndag till tisdag sov jag över hos Macke! Mysigt att göra det i veckan när vi hittills bara gjort det på helgen :)
 
Sen på tisdagen var det den enda obligatoriska lektionen dom kommande 3 veckorna. Vi gick lite lätt igenom vad som gäller nu och vad man ska tänka på när man skriver examensarbete.
 
Mitt examensarbete går det okej med, inte asbra som man kanske kunde önska, men det rullar på i alla fall. Igår hade jag ett ganska bra flow.
 
Igår var en bra dag överlag. Jag bestämde med Jennifer att vi ska ses på fredag och gå ut och äta och se bio. Sen jag var inne en sväng i Linköping och köpte en Alla Hjärtans Dag-present till Macke och mig :) Köpte även en mugg som jag inviger nu! Eller, köpte och köpte, jag har presentkort på Åhléns så det blev gratis :) Kom på i kassan att jag älskar presentkort. Så jäkla skönt! Ta det man vill ha och slippa betala, bara lämna fram plastkortet! Muggen är en grön en av stengods (eller vare heter) :)  God att dricka ur hur som.
 
 
Det känns som att idag blir en bra dag också!
 
 
xoxo

Skolarbetet tar aldrig helg

Lördag.
 
Det blev en såndär konstig kort dag idag. Jag sov länge, tyckte jag kunde unna mig det, och efter det har jag kämpat ihop källhänvisningar till LIA-rapporten. Nu är den kompletterade rapporten insänd till Pernilla och jag hoppas att den duger, får se vad hon svarar..
 
Jag borde ha satt igång med examensarbetet nu, men jag valde att äta först och nu behöver jag en dusch. Får ägna resten av kvällen till arbetet, inte det man kanske skulle vilja göra en lördagskväll, men just nu har jag inte mycket val. Eyes on the goal.
 
 
Hoppas ni har en mer spännande lördagskväll!
 
 
xoxo