Ett inlägg innan läggdags

Gäsp!
 
Det är snart dags att krypa till kojs här. Macke messade förut att han "typ dör av trötthet här" och skulle lägga sig. Jag känner nästan detsamma, men ett inlägg hinner jag med! ;)
 
Jag tränade både igår och idag! Så jag har redan hunnit med fyra vändor på gymmet denna veckan. Sjukt. Men jag gillar't! Idag var det väl egentligen inte tänkt att det skulle bli något, men Macke frågade om jag ville med och köra på löpbandet/crosstrainern och det ville jag. Det blev 10 min PW på bandet, 30 min crosstrainer och så lade jag på 10 min PW till och 5 min löp. Funderade på att ta 10 min löp, men det pallade jag inte hahah Så slut!
 
Nu är det i alla fall några vilodagar framöver, det är ju trots allt min första vecka som jag är igång ordentligt.
 
Imorgon är vi bjudna till Willy, som flyttat till Mjölby, på lite inflyttnings trevligheter! Blir roligt :)  På lördagen hoppas jag på att det blir en promenad på förmiddagen som Macke föreslog. Eftermiddagen spenderas med familjen som ska till Andersson-Bergman för att fira Annette som fyllt 50 år och på kvällen blir det taco och mello (!!!!) hos Sylvia med lilla gänget från skolan :) Söndag får vi se hur det blir med.
 
Japp, där har ni en liten update från mig så nu vet ni vad som händer här! hahah
 
 
Här är bilden jag försökte lägga upp när jag bloggade från tåget. Kände mig astöntig som satt och fotade mig själv hahaha
 
Ne, godnatt på er nu :)
 
 
xoxo

På tåget

Ännu en vecka är igång!
 
Dagarna bara susar förbi och jag hinner inte med mycket mer än LIA och träning.
 
Det går bra på LIAn, vi har äntligen blivit klara med att gå igenom bokföringen för ett företag som haft det superrörigt! Nu får revisorerna kolla det hela i och med bokslutet och vi hoppas på att allt är okej.
 
Jag har tränat både måndag och tisdag med Macke och David. Känner mig sjukt duktig :) Hoppas jag kan hålla i detta nu och att förkylningen jag drog på mig förra veckan inte blir värre. Kommer köra på så länge jag inte har ont i halsen.
 
Sitter på tåget nu och skriver och lyssnar på Kent :) Det funkar okej, men vet inte alls hur det kommer se ut haha Försökte även lägga upp en bild, men det funkade inte.
 
Jaja, nu är det snart dags för nya tag på "jobbet"! Nästan framme :)
 
 
xoxo

Både stan och Tornby

Så har ännu en helg passerat!
 
Lördag
Jag gick upp skapligt då jag skulle träffa Jonna i Linköping klockan 12. Åkte dock in tidigare för att ta mig ut till universitetet för att lämna tillbaka en bok jag lånat på HumSam.
 
Jag var tidig in till stan så passade på gå till Kjell och company för att köpa en laddare till Mackes telefon då han glömt sin i Danmark när han var där på lite business. Dock plockade killen fram en HTC-laddare och sa att den skulle passa till Mackes Galaxy Note, då frågade jag vilka HTC-telefoner den fungerade till. Det hela slutade med att jag inte köpte en laddare för att istället kolla om min funkade till Mackes. Vilket den gjorde! Kalas bra :) Upptäckte dessutom att den även funkar till min Nokia haha Grymt bra!
 
Sen mötte jag Jonna på Ågatan och vi gick och åt på Hälsofreak och satt där och snackade ett bra tag. Vi har inte setts på länge så det är en hel del som hänt och som skulle gås igenom :P Bland annat har Jonna flyttat och blivit storasyster! Fint :)
 
Efter våra goda wraps vandrade vi runt på stan, pratade och handlade lite :) Riktigt kanondag! Så kul att ses igen, hoppas på att vi kan göra det oftare. Vore kul om vi kunde få in promenaderna och träningen vi pratade om också :)
 
Tillbaka i Mjöllat gick jag till Macke och var med honom ett tag. Slappade, pratade och myste lite. Åkte sedan hem och åt med mamma, duschade och packade. Macke kom förbi efter att ha varit hos sina föräldrar och tagit hand om hundarna då päronen var ute på roligheter :) När jag var färdig med mitt bestyr åkte vi tillbaka till Macke. Det blev en lugn kväll, mys, prat och lite gottit.
 
Söndag
Idag sov vi ut - mycket skönt! Hade en lugn och skön morgon med dusch och frukost. Vi bestämde oss för att åka in till Linköping så det blev Tornby idag!
 
Det blev som tur var ingen jätteshopping för min del, en tröja följde med hem. Vilket också var det jag köpte igår, fast då tre. Så nu har jag fyra nya tröjor som passar bra till jobbet! Bekvämt, lite vardag men ändå lite mer dressed. Någon dag när jag orkar ska jag omorganisera min garderob, ha en låda eller så för jobbkläder så det blir lättare att klä sig på morgonen hahha
 
Efter vår lilla tur i gallerian blev det flöt, lata som vi är ;) Så åt vi i sängen framför tvn, det var mys! :) Sedan har vi bara slappat, spelat mobilspel, kollat tv, flummat, myst och pratat. Underbart.
 
Kvällen
Mamma och Agneta hade varit hos mormor så dom kom och hämtade mig. Hahah jag stod ute vid vägen och väntade då mamma inte var säker på vägen till Macke, men hon såg tydligen inte mig för hon stannade typ 50 m bort och ringde :P hehe
 
Var i alla fall hemma lagom till Bones så jag har sett det. Mamma gjorde goda smoothies till som vi njöt av :) Lyxigt att ha självplocks-jordgubbar i frysen! Sen blev det dusch och lite surf. Nu ska jag packa träningsväskan inför imorgon, denna veckan ska jag bara träna! :)
 
 
xoxo

Grattis pappa!

Idag är det pappas födelsedag!
 
Ja, idag blev min far ett år äldre. Det firade vi med att han fick hämta mig i Mjölby och sedan bjuda på mat haha
 
Det var LIA idag såklart och det gick bra. Jonathan bjöd på lunch också på ett riktigt fint ställe, Anno 1852. Fräscht och god mat! Tanken var att jag skulle sluta tidigare idag då jag stannade så länge igår, men tiden sprang på och det blev inte riktigt så tidigt som jag tänkt. Men, men.. :P
 
På vägen hem stannade jag i Linköping för att lämna det nya LIAavtalet på skolan. Det var dock ingen där och dörrarna in till kontoren var låsta så jag fick lägga det i postkorgen. Hoppas på att det inte kommer bort, men det lär väl krävas en del om det ska det. Nåja.
 
Mötte Linn på stationen så vi satte oss ihop på tåget och pratade. Trevligt att ses och catcha up lite :)
 
Sen hämtade papi mig som sagt. Jag hade ingen egen bil då mamma inte hade samåkning till jobbet och Josse också skulle jobba, så mamma skjutsade mig imorse.
 
Det blev kebab och en massa prat. Har ju inte träffat pappa på jag vet inte hur länge, så det fanns en del att prata om. Skönt att ses :)
 
Resten av kvällen har jag tagit det lugnt. Har kört en maskin tvätt, duschat och kollat på tv. Har även lekt lite i PS :)
 
 
Nu är jag trött och det är dags att gå och lägga sig! Imorgon kan jag inte sova alltför länge då jag ska träffa Jonna på dagen! Kul :)
 
 
xoxo

En vecka in på LIAn!

Den här veckan har susat förbi!
 
Jag har nu gjort en vecka på min LIA, men kan trots det säga att jag trivs kanonbra och att jag känner att jag valt helt rätt yrke! I alla fall för nu, det är roligt och utvecklande, jag lär mig fortfarande och det är sporrande. Det är roligt att bli bättre och bättre!
 
Jag har även lite nyheter angående LIAn, det är nämligen så att jag bytt plats. Redan innan det drog igång faktiskt. Det blev som så att jag valde att följa med Jonathan, som jag jobbat extra hos, då hans uppdrag hos Cityrevisorerna gick ut. Han har en egen liten byrå i uppstartar-läge och det kändes som det bästa alternativet för mig. Går inte in på mer detaljer här, men det kändes alltså bäst och roligt då jag får vara med från början i ett företag. Mycket nytt och massor att lära! Kalas :)
 
LIAn är fortfarande i Norrköping så jag pendlar varje dag. Det har blivit ganska sent varje kväll så det har tyvärr inte blivit någon träning. Inte mycket annat heller. Hoppas på att komma in i arbetet lite mer så jag kan lägga om timmarna lite så det passar :) Det har varit lite segt att pendla den här veckan då det varit lite spår- och ledningsproblem som gjort att tågen varit sena. Värst var igår då jag dels komifrån LIAn sent och dels att det blev försenat med tågen, jag var hemma straxt efter halv åtta.
 
Något som ändå fått pendlingen att gå fort och hindrat mig från att somna har varit Gräspojken! Jag började på boken i måndags och den tog slut i morse. Riktigt bra bok! En väldigt härlig och annorlunda histora som är välskriven och lättläst. Superbra romandebut av Christer Lundberg (japp, Christer från Christer i P3). Måste läsas!! Har suttit och skrattat för mig själv på tåget haha
 
Det var LIAn det. Så här ser min arbetsplats ut förresten!
 
 
Det är ett litet rum i ett företagshotell mitt inne i Norrköping. Vi har plats med två skrivbord, en skrivare och en pärmvagn. Ganska smockat med det räcker för nu, får se om vi flyttar till större om ett tag.
 
 
xoxo