Jul

Julen är här! :)
 
Lite julfint här hemma.
 
Julbakat har vi gjort; pepparkakor och lussebullar.
 
Jag har också gjort kolor, både 5-minuters och Bojans mjölkkola, och Succékakor.
 
Julbord med vänner på Skänninge Stadshotell.
 
Jag har också varit på julbord med jobbet på Lokverkstan i Motala, mycket bra! God mat och bra underhållning.
 
Alla klapparna är inhandlade och ligger under granen. Nästan alla i alla fall ;)
(Den stora till höger är din födelsedagspresent Nathalie!)
 
Jag har fått saker från jobbet också; en julkasse med olika ostar, korv och portvin, får se vad jag tycker om det blir att ta med när vi ska bort, och ett blombud kom i fredags med ett fint jularrangemang! Så fint av dom :)
 
December har varit en bra månad, det har gått väldigt fort dock! Innan och i början hade jag massor med julkänslor som sedan dalade lite. Fick en liten peak igen när all snö kom, men sen försvann dom när snön smälte bort. Nu i helgen har dom börjat komma tillbaka! Vi gjorde julskinka idag, men fick slänga den för den blev inget bra, förstår inte alls vad vi gjorde fel. Vi slog in en massa klappar igår och idag har vi bakat. Imorgon börjar julfirandet med uppesittarkväll hos Petterssons, det blir mat och julklappsspel bland annat :) Och sedan kommer julafton och firande hos mamma. Härligt!!
 
 
xoxo

Jag var i Åkersberga

Förra helgen spenderade jag med bästa Natta!
 
Helt sjukt att det nästan gått en vecka sedan jag satte mig i bilen för att åka upp till Natta! Dagarna har bara sprungit förbi och jag har knappt hunnit med.
 
Det var så härligt att komma in, först i Södertälje och sedan i Stockholm. Åka den bekanta vägen, se alla byggnader vid vägen och känna den där känslan - nästan framme. Jag känner mig ganska hemma däruppe, det är som att komma hem fast ändå bort :) Jag tjoade "Heeeej Tääääby" och "Åh! Roslags Näsby hallå!" typ och fnittrade ju närmare jag kom. Nej, jag är inte helt frisk.
 
Det var en bra helg i varje fall! Mat med Natta på Venezia tillsammans med hennes pappa och bror på fredagskvällen. Födelsedagsfika och presentöppning hos hennes pappa på lördagen. Träning på SATS både lördag och söndag (har fortfarande känningar i baksida ben). Lite knasig lördagskväll, men det blev bra ändå :) Massa, massa prat, lite skönsång i bilen och en del flum samt mos på gymmet!
 
Vi har inte så mycket bilder på oss ihop och försökte göra något åt det.. Det gick sådär :)
 
Jag fick fylla min Nattakvot en del, men hoppas vi kan ses snart igen! :)
 
Ett paket har äntligen hittat hit och väntar på dig vännen! <3
 
 
xoxo
 
 

Jorå så atte...

Tiden går åt.
 
Jag hade tänkt lägga upp lite bilder idag och skriva lite smått om saker jag haft för mig den senaste tiden, men det blev inte så. Dels för att jag har en ny hårddisk i datorn jag använder just nu och därmed inga program på den som läser RAW-bilder (har inte tänkt på att installera om allt) och dels för att jag inte haft tid nu på kvällen.
 
Det är onsdagkväll, imorgon ska jag på julbord med jobbet direkt efter avslutad arbetsdag och på fredag ska jag ge mig iväg över helgen. Det innebär alltså att jag har börjat packa inför helgen redan idag då det inte kommer finnas mycket tid till det imorgon kväll. Det är dock väldigt svårt och packningen känns sådär.. Jag får helt enkelt se hur mycket jag orkar packa imorgon och om jag då behöver åka hem efter jobbet på fredag eller kan åka direkt därifrån uppåt landet.
 
Bilder och uppdatering får således ske en annan dag.
 
Nu ska jag snyta mig, fortsätta klura på vad jag ska packa, alternativt också packa, förbereda kläder osv inför imorgon och sedan gå och lägga mig. Natti!
 
 
 
xoxo

Albus och rosen

Jag har varit hemma sjuk denna veckan.
 
Jag gick hem i måndags efter frukosten på jobbet. Förkylningen hade blivit värre så jag fick lov att köpa det tunga knarket på vägen hem (Otrivin Comp). Har dom senaste dagarna degat hemma med tjock näsa och hosta. Det har alltså inte varit någon större aktivitet på mig.
 
Idag har jag i alla fall gått igenom lite bilder och hittade den här pärlan nedan bland annat. Jag ska fortsätta kolla igenom mina bilder. Ska försöka få någon ordning på det hela, det är kaos med mappar och olika bildformat och hej och hå. Fast kul är det, en del muppiga bilder och roliga minnen! :)

 
 
xoxo

Baka, baka liten kaka

Igår var mamma och Josse här och bakade!
 
Straxt efter tre kom mamma och Josse hit igår. Vi började med att gå husesyn så dom kunde se dom förändringar vi gjort här hemma sen sist dom var här :) Vi tog oss sedan iväg på invigningen av det nya gymmet här i stan. Julbaket drog igång när vi kom tillbaka och det blev flummigt som vanligt, haha!
 
Mamma hade byggt ett bakbord och det var verkligen kanon att ha! Det gjorde dock att vi bara bakade en person åt gången, men det gick fint. Vi fick faktiskt Josse att kavla och stansa peppisar också!
 
Macke åkte och köpte mat åt oss och mamma gick och handlade dricka så satt vi i soffan och åt (inte Macke, han höll sig undan :P) och mamma berättade om sin resa till Kina. Sen fortsatte baket en stund till.
 
Det blev en bra eftermiddag och kväll, mycket prat och skratt och så :) Mysigt!
 
 
Vi gjorde bland annat uppkäftiga grisar, pepparkakshens, muppiga hästar och svin :)
Otroligt nog har jag deg kvar, trots att vi höll på till typ elva att baka! Ska försöka mig på ett pepparkakshus och sen har jag en stor pepparkaka att göra till en speciell person :)
 
 
xoxo