Fint i lägenheten

Helgen som var
 
Så mycket blommor som vi har i lägenheten nu har vi aldrig haft. Det är dels blombudet jag skickade till Macke och dels alla blommor vi fick förra helgen.
 
Lördag och söndag hade vi släkt här hemma på fika. Det var trevligt och kul att få visa alla hur vi bor. Och det var supergott med fika! Haha.
 
Som sagt fick vi fina blommor när gästerna kom. Vi fick också två kassar med mat och annat av Markus föräldrar och av min kusin Mariana och hennes familj fick vi en fotogenlampa och höstiga servetter.
 
 

Chillar

Torsdag
 
Ligger framför tvn med datorn i knät i mina nya, sköna och snygga träningstights och dricker Pepsi Max ur vinglaset jag tog för att jag är så himla gullig och var och lämnade blod idag.
 
Och där summerade jag upp mitt nu i en enda jättemening :) Gött.
 
 
Jag låtsas som att det inte tog forever att fixa till bilderna och ska nu fortsätta pilla med lite bilder ;)

Hej, hej på dig min blogg!

Tisdag
 
Dagarna går här, en efter en och blir till veckor och så vidare.. Jag jobbar och står i (haha). Träningen har vi kommit igång med och det tänkte jag ge ett eget inlägg så småningom.
 
Tråkiga saker som hänt är att en på jobbet har fått en hjärtinfarkt och inte kommit tillbaka efter semestern. Allt är okej nu och hon är hemma. Jag hoppas att hon mår bättre och att hon blev glad över blommorna vi skickade från företaget. Sen fick jag också reda på att Michels (från redovisningsklassen) fru gick bort i cancer för två helger sen. Riktig skit. Hoppas Michel och barnen mår så bra dom kan.
 
Mina hjärnspöken har jag motat bort och försöker koncentrera mig på att ta en dag i taget och sådant som gör mig glad. Som min fina, underbara sambo till exempel. Känner mig extra kär just nu så jag fixade till en överraskning till honom som jag hoppas att han kommer att gilla!
 
Idag har jag varit hemma och målat lite grejer och lånat en klänning. I helgen är det dags för fest för att fira att Ann fyllt 25år och då är det White Night som gäller så jag lånade en vit klänning av Josse. Hennes studentklänning blev det, hahaha, man tager vad man haver. Nu ska jag bara fixa till presenten också, sen är det klart!
 
I helgen blir det även fika för släkt här hemma. Både min och Markus sida är inbjudna (varsina dagar dock, blir alldeles för fullt annars) för att få se hur vi bor. Blir skoj :)
 
 
Jag har också skaffat mig Viaplay, eller provar nu i en månad i alla fall. Det har funkat kanon hittills och jag bara ÄLSKAR att jag kan se Bones utan reklam och utan att behöva hålla tv-tablån. Tänkte se sista avsnittet på säsong 8 nu!

Nyfödd, nyfödd, nyfödd, nyfödd, nyfödd och gifta

Onsdag
 
Kom hem för en stund sedan och satte mig och kollade igenom posten. Östgötatidningen hade kommit och bläddrade fram till "nära & kära". Det var mycket bilder på nyfödda och jag fick direkt syn på Jennifer och Fredriks bild med deras dotter.
 
Sen tittade jag på dom andra. Inklusive Jennifer och Fredrik kände jag igen 5 par med nyfödda. FEM. Förutom redan nämnda var det en från jobbet, en som har jobbat på jobbet, en från min gymnasieklass och en instruktör på gymmet. Plus att en tjej från högstadiet gift sig och satt in en annons om det.
 
 
 
Jag vet inte hur jag ska reagera riktigt. Det känns så ovant att det händer, att människor man känner/känner till börjar bilda familj och så. Det är roligt och jag är glad för deras skull, men det är ju svårt att inte tänka på sin egen situation.
 
Inte för att jag känner mig superredo att göra allt själv, det är nog mer att det känns lite träligt för att jag inte kan även om jag hade velat. Jag vill kunna prata om det och känna det där pirret jag kan få när jag planerar saker, känna att det kan hända. Just nu går jag mest och väntar på svar från dom jobbansökningar jag gjort så inget som har med framtiden att göra känns speciellt nära.
 
Hjärnspöken är vad det är. Klart jag kommer att få ett jobb snart, klart det löser sig. Det är ju ingen kris med något i vilket fall som helst och jag känner mig inte stressad. Dessutom finns det ju en till person som ska vara med på sådana planer för att det ska bli något. Jag vill bara kunna drömma lite och få lite av den där känslan att det kan bli av. Jag vill slippa känna mig låst som jag gör nu, sluta känna att jag befinner mig i ett slags mellanläge utan att komma någonstans. Jag skulle ju har börjat en ny bana i livet nu liksom, inte backa tillbaka till platsen där jag började.