Älskar

En bra måndag!
 
Senare delen av den här dagen har varit riktigt kanon. Jag hade lunch med fina Josefine idag :) Vi möttes upp och gick till Enjoy där det blev riktigt god mat och en massa prat! Skola, praktik och opponering mest haha Synd att vi inte gjort detta tidigare. Sjukt skönt att komma ifrån jobbet en stund och träffas :) Vi ska försöka få till en till lunch snart igen.
 
Praktiken rullade på bra efter lunchen, fick lite jobb så det gick undan. Blev gymmet sedan. Gick sådär idag, men jag var där och körde ändå! Inte helt dåliga resultat, men kroppen var bra trött efter tre dagar på raken. Jag fick världens boost efter träningen dock. Blev så himla glad och älskade en massa saker.
 
Jag älskar till exempel att det fortfarande är ljust när jag åker från gymmet. Jag älskar att jag blivit starkare. Jag älskar att styrkan syns på mina armar och det i sin tur syns i vissa tröjor. Jag älskar att min kropp blivit lite tajtare vilket märks på en del av tatueringen på magen då den lagt sig mer åt sidan (sämst förklaring). Jag älskar det faktum att jag har träningsvärk i benen och magen och lite varstans i kroppen. Jag älskar att det är Valborg och första maj så man får ledigt mitt i veckan. Jag älskar att jag ska umgås med min fina pojkvän imorgon. Jag älskar att jag ska träffa min pappa imorgon och umgås med honom också. Jag älskar att planerna också involverar min mor och syster och flötmat. Jag älskar att livet känns så jäkla bra ibland. Trots att allt inte är helt perfekt, trots att framtiden är lite osäker, trots allt tråkigt som hänt. Jag kunde haft det så himla mycket värre.
Jag älskar att jag mår så bra som jag gör idag
 
Nu är jag dock helt slut. Tar på krafterna att älska så mycket ;) Dags för skönhetssömnen så man orkar med motorcykelkortegen, majeleden och fyrverkerierna imorgon!
 
 
xoxo

Kort summering av veckan

Ja, lite kort om veckan som gått då.
 
Veckan har bestått av praktik och träning. Inte så mycket mer faktiskt. Förutom i tisdags, då träffade jag Jonna :)
 
Hoppade av tåget i Linköping där Jonna stod och väntade på mig vid stationen :) Vi gick till Coffehouse och fikade och pratade om praktik, jobb, sommaren, lägenheter och vart man vill bo och sådär. Kul att ses och snacka av sig lite, det behövs ibland :)
 
I fredags gick jag av i Mjölby där Macke väntade på stationen, vi åkte och köpte mat och sen slappade vi hemma hos mig (!) hela kvällen. På lördagen var det först träning och sedan åkte vi till Linköping. Det blev Subway och varsinn fet macka, så sjukt gott! Sen Tornby där jag köpte en ny träningströja för presentkortet jag fick av Macke i födelsedagspresent och en ny primer :) Blev ICA sen där vi köpte mat till kvällen. Så åkte vi hem och slappade innan det blev att laga mat till oss och mamma och Josefin :) En hel helg hemma alltså! Riktigt skönt.
 
Idag var det lugnt på förmiddagen innan träningen. Vi slängde in ett pass idag då det är Valborg och första maj i veckan. Efter det har jag, Josefin och mamma röjt lite här hemma. Gått igenom lite gamla grejer och så, det börjar röra på sig nu. Skönt :)
 
Kände mig lite cool i min nya tröja, solglajjer och en Celsius i handen redo att åka och träna. Sånt måste ju förevigas ;)
 
Nu är det dags att sova så man orkar med morgondagen!
 
 
xoxo

40 kg!

Träning!
 
Idag maxade jag i bänkpressen! Tog 40kg! WOHO! Kändes jävligt bra ;) Första försöket gick inte särskilt bra, men hann vila rätt bra medan Macke och David körde varsinn gång. Andra gången gick det! Sista biten upp var på ren vilja, men jag klarade det! Det höjde humöret rejält kan jag säga! haha
 
Gött att starta passet med det. Gick bra resten också. Gick upp i vikt på en annan övning också. Gymmet är väl för övrigt det enda ställe där det känns bra att få den kommentaren, "du har gått upp i vikt". Macke sa det till mig i helgen tror jag det var, hehe.  Ja alltså, så länge det rör sig om styrka ;)
 
Lite tungt med ena axelövningen, men det löste sig fint. Dipsen gick sådär idag, trött. Fixade dock tekniken bättre idag så ändå ett framsteg :)
 
Klarade av pyramiden av armhävningar idag också. På knä såklart, är inte så stark att jag pallar "riktiga" hela vägen. Gjorde kanske 5 vanliga haha.
 
Njuter av att ha gått upp på dom stora viktskivorna nu i alla fall. Hoppas på att jag klarar fler reps på 40 nu bara, blev ju bara en idag. Bara köra på så är det 20kg kvar till att jag tar min egen vikt. Typ. Stort :)
 
 
xoxo