Älskar

En bra måndag!
 
Senare delen av den här dagen har varit riktigt kanon. Jag hade lunch med fina Josefine idag :) Vi möttes upp och gick till Enjoy där det blev riktigt god mat och en massa prat! Skola, praktik och opponering mest haha Synd att vi inte gjort detta tidigare. Sjukt skönt att komma ifrån jobbet en stund och träffas :) Vi ska försöka få till en till lunch snart igen.
 
Praktiken rullade på bra efter lunchen, fick lite jobb så det gick undan. Blev gymmet sedan. Gick sådär idag, men jag var där och körde ändå! Inte helt dåliga resultat, men kroppen var bra trött efter tre dagar på raken. Jag fick världens boost efter träningen dock. Blev så himla glad och älskade en massa saker.
 
Jag älskar till exempel att det fortfarande är ljust när jag åker från gymmet. Jag älskar att jag blivit starkare. Jag älskar att styrkan syns på mina armar och det i sin tur syns i vissa tröjor. Jag älskar att min kropp blivit lite tajtare vilket märks på en del av tatueringen på magen då den lagt sig mer åt sidan (sämst förklaring). Jag älskar det faktum att jag har träningsvärk i benen och magen och lite varstans i kroppen. Jag älskar att det är Valborg och första maj så man får ledigt mitt i veckan. Jag älskar att jag ska umgås med min fina pojkvän imorgon. Jag älskar att jag ska träffa min pappa imorgon och umgås med honom också. Jag älskar att planerna också involverar min mor och syster och flötmat. Jag älskar att livet känns så jäkla bra ibland. Trots att allt inte är helt perfekt, trots att framtiden är lite osäker, trots allt tråkigt som hänt. Jag kunde haft det så himla mycket värre.
Jag älskar att jag mår så bra som jag gör idag
 
Nu är jag dock helt slut. Tar på krafterna att älska så mycket ;) Dags för skönhetssömnen så man orkar med motorcykelkortegen, majeleden och fyrverkerierna imorgon!
 
 
xoxo

Kort summering av veckan

Ja, lite kort om veckan som gått då.
 
Veckan har bestått av praktik och träning. Inte så mycket mer faktiskt. Förutom i tisdags, då träffade jag Jonna :)
 
Hoppade av tåget i Linköping där Jonna stod och väntade på mig vid stationen :) Vi gick till Coffehouse och fikade och pratade om praktik, jobb, sommaren, lägenheter och vart man vill bo och sådär. Kul att ses och snacka av sig lite, det behövs ibland :)
 
I fredags gick jag av i Mjölby där Macke väntade på stationen, vi åkte och köpte mat och sen slappade vi hemma hos mig (!) hela kvällen. På lördagen var det först träning och sedan åkte vi till Linköping. Det blev Subway och varsinn fet macka, så sjukt gott! Sen Tornby där jag köpte en ny träningströja för presentkortet jag fick av Macke i födelsedagspresent och en ny primer :) Blev ICA sen där vi köpte mat till kvällen. Så åkte vi hem och slappade innan det blev att laga mat till oss och mamma och Josefin :) En hel helg hemma alltså! Riktigt skönt.
 
Idag var det lugnt på förmiddagen innan träningen. Vi slängde in ett pass idag då det är Valborg och första maj i veckan. Efter det har jag, Josefin och mamma röjt lite här hemma. Gått igenom lite gamla grejer och så, det börjar röra på sig nu. Skönt :)
 
Kände mig lite cool i min nya tröja, solglajjer och en Celsius i handen redo att åka och träna. Sånt måste ju förevigas ;)
 
Nu är det dags att sova så man orkar med morgondagen!
 
 
xoxo

40 kg!

Träning!
 
Idag maxade jag i bänkpressen! Tog 40kg! WOHO! Kändes jävligt bra ;) Första försöket gick inte särskilt bra, men hann vila rätt bra medan Macke och David körde varsinn gång. Andra gången gick det! Sista biten upp var på ren vilja, men jag klarade det! Det höjde humöret rejält kan jag säga! haha
 
Gött att starta passet med det. Gick bra resten också. Gick upp i vikt på en annan övning också. Gymmet är väl för övrigt det enda ställe där det känns bra att få den kommentaren, "du har gått upp i vikt". Macke sa det till mig i helgen tror jag det var, hehe.  Ja alltså, så länge det rör sig om styrka ;)
 
Lite tungt med ena axelövningen, men det löste sig fint. Dipsen gick sådär idag, trött. Fixade dock tekniken bättre idag så ändå ett framsteg :)
 
Klarade av pyramiden av armhävningar idag också. På knä såklart, är inte så stark att jag pallar "riktiga" hela vägen. Gjorde kanske 5 vanliga haha.
 
Njuter av att ha gått upp på dom stora viktskivorna nu i alla fall. Hoppas på att jag klarar fler reps på 40 nu bara, blev ju bara en idag. Bara köra på så är det 20kg kvar till att jag tar min egen vikt. Typ. Stort :)
 
 
xoxo

Veckan som gått

Så trillade tiden iväg igen.
 
Ja, nu har det kommit upp ett inlägg om mormor och ett om veckans träning, då är det dags för ett om vad som hänt utöver det i veckan.
 
I tisdags åkte jag till mormors lägenhet där mamma, Agneta och Monica var. Det var som en gratis loppis och bara att plocka på sig vad man ville, haha så absurt. Hittade lite grejer dock :) Vaser, en typ whiskeykaraff, skålar, ljusstake ja.. plock :)
 
 
I torsdagsmorse strulade tågen. Det pågår banarbete och i torsdags blev det jätteproblem. Tåget jag åkte med fick plötsligt slutstation Linköping så det skulle gå en ersättningsbuss till Norrköping. Ut från tåget och leta upp hållplatsen som självklart ligger så långt bort från spåren man kan komma utan att lämna resecentrum, står där i regnet med ett fyrtiotal andra människor och väntar på en buss som inte kommer. Vi fick tillslut gå tillbaka och ta avgången efter. Ringde till kundservice som kopplade mig vidare där jag hamnade i kö, kom aldrig fram innan nästa avgång och då spelade det ju inte längre någon roll. Det var ingen vidare start på dagen.
 
Som tur var blev kvällen bra mycket trevligare! Det var nämligen babyshower för Jennifer som ska ha bebis med sin make Fredrik i maj :) Vi var totalt 6 stycken tjejer som träffades hemma hos Jennifer och åt paj och en massa efterrätter. Vi gissade också måttet på magen (runt hela Jennifer) samt datum för nedkomst, längd, vikt och hårfärg. En riktigt mysig kväll med en massa bebisprat såklart och annat med förstås :) Jag gissade på 101cm mage, det var 111cm. Sedan gissade jag 10 maj, 51 cm, 3345gram och mörkblondt hår, ska bli spännande att se hur nära man kommer :P Hon fick också en present av mig, sock ons som man sätter över bebisens strumpor som dom inte åker av. Hoppas det kommer att fungera bra :)
 
Bild från i onsdags när jag åkte hemifrån. Massor med dimma överallt! Om jag hade haft möjlighet hade jag gärna gått ut med stora kameran och fotat, vädligt fint! Blev i alla fall en okej bild från bilen med mobilen :)
 
Igår och idag har det varit mycket slapp efter träningen. Idag deklarerade jag och Macke äntligen! Det blev lite speciellt i år i och med försäljningen av bostadsrätten, men det löste sig fint tillslut. Vi var också på djurkyrkogården i Mjölby och tittade och så har vi varit och ätit taco hos Mackes föräldrar :) Lugnt och skönt.
 
Ikväll blir det lugnt, är hemma och myser. Tänkte tända ett av mina nya goda ljus och ta det lugnt :)
 
 
xoxo

Work it

Nu har vi kört en hel veckas träning efter viloveckan!
 
Det känns kanon att vara igång igen :)
 
För min del blev det måndag, onsdag, fredag och idag.
 
Måndag körde vi ihop alla tre. Jag tog nytt personbästa i bänken då jag klarade 2 reps på 37,5kg! Göttit, snart kan jag också köra på dom stora viktskivorna :P hehe Lika bra går det inte i Smithen när vi kör sneda bröst, orkar typ bara stången haha, men jag klarade att göra dips utan hjälp. Vi körde några tricepsövningar och så avslutade vi med en 10-pyramid armhävningar. Jag klarade inte hela, det bara tog stop. Sjukt jobbigt!
 
Onsdagens pass fick bytas ut mot torsdagens då stora rummet användes till gruppträning. Vi körde chins och shit det måste jag jobba på! Klarar inte alls av det särkilt bra, vädligt tungt. Så blev det diverse bicepsövningar på det. Dagen avslutades med planka 1 min x 5. Det gick inte särskilt bra för mig, jag var så trött så jag orkade inte fullt ut.
 
Torsdagen var jag på babyshower så det blev ingen träning för mig då. Macke och David körde det som skulle varit onsdagspasset nämligen marklyft, frivändning och mage. Jag tog igen träningen på fredagen och Macke var med. Vi lade upp en bana x-fit style, stationer där vi körde 45sek och vilade/gick till nästa på 20sek. Det blev marklyft, burpees, pullups i ringar (liggande ställning), skidhopp och sist sparkar på boxingpelare. Vi körde ett uppvärmingsvarv och ett ordentligt. Sen körde vi ett varv mage. Då belv det rumplyft, tre stegs situps (benen i 90grader och upp i situps i två steg, vid tre ut med armarna och nudda hälarna), planka, benlyft (hängde i stång och lyfte upp benen) och så paddlade vi med vikt. Vi avslutade med att gå och löpa på band. Det gick sådär för mig, jag känner att konditionen förbättrats, men det är en bit kvar innan jag kan känna mig nöjd. Jag gick mest då mina underben sade ifrån efter en stunds löpning.
 
Idag körde vi på alla tre igen. Det blev ben, handleder och axlar idag. Back och front squats. Back går bra för mig, men front tycker jag fortfarande är lite små obehagligt. Körde 5 reps + 2 reps på 60kg på back, heja mig! :) Det blev också benpress och vadpress för benen. Handlederna tränade vi med stång. Underarmarna på bänk, grepp om stången med fingrarna upp samt grepp med fingrarna mot golvet. Greppet med fingrarna mot golvet funkade inte så bra för mig, tappade det så körde med hantlar. Bra att öva upp handlederna :) Så körde vi två övningar för axlarna i cable cross'en innan det var färdigt för min del.
 
Det har varit en bra träningsvecka. Gymmet är nog det enda stället det är kul att få kommentaren "du har gått upp i vikt" ;) Fick den av Macke idag, när jag lade på en extra 10 i vadpressen :P
 
 
En liten spännisbild från i torsdags lägger jag in också. På armarna syns det lite, nu är det mage och ben som det ska bli lite förändring på. Bara att kämpa vidare! :)
 
 
xoxo