Skön söndag

Jag har en skön söndag.
 
Sov tills jag vaknade idag, vilket var runt halv 11. Hade 3 sms då, två från Macke och ett från Jonna. Hade nästan glömt att vi skulle fika idag, jag och Jonna. Var bara att gå upp och göra sig i ordning och sen åka in till Linkan för att träffa henne :)
 
Blev att strosa runt i lite affärer och sedan fika då förstås. Provade en chai latte, vet inte alls om det var min grej men inte helt dumt i alla fall :) Väldigt mycket fåglar dock som var runt borden på uteserveringen, blää! Det var kul att ses i alla fall, snacka och så :)
 
Jag handlade igen! haha Nu har jag fasen shopping förbud! Blev en vinterjacka, behöver ju ändå en. Kände att jag skulle ångra mig om jag inte tog den, man kan ju alltid lämna tillbaka liksom :P Känner nu när jag provat den hemma att jag kanske borde tagit M istället för S. Får prova imorgon efter skolan, kanske ska byta.
 
 
Åkte bil in, kändes skönt att slippa ta tåg och hålla på. Fick stå gratis idag också ju :) Ingen avgift mellan 11-17 på söndagar, asbra :) Så kunde jag stanna på City Gross på vägen hem också och handla till maten som jag ska börja med straxt. Börjar bli hungrig här. Det blir att slappa resten av dagen. Fast ska försöka vara duktig och läsa lite skatterätt som förberedelse inför morgondagen och nya kursen. Och sen är det ju Bones ikväll som jag ska se! :)
 
 
xoxo

Såhär i natten

JAAAAAAAAAA!!!!!
 
Jag klarade tentan! Jag fick till och med VG! FY FAN VA SKÖNT!
 
Nu slipper jag tänka mer på handelsrätten, blir att fokusera på sista kursen vilken är beskattningsrätt. Blir minst lika jobbigt, förbereder mig för det värsta, den här kursen är det nämligen två tentor i. Huh! Sen ska jag få ihop mitt examensarbete och fixa två perioder med LIA plus en LIA-rapport och sen är jag färdig! :)
 
Känns helt okej att jag spenderade pengar idag igen! haha Var inne i lkpg med Ann :) Både stan och Tornby hann vi med. Mitt i allt regn och alla köer.. shit, har aldrig varit med om liknande förut! Bilar ta mig fan överallt, helt stört. Kul hade vi i alla fall :)
 
 
Blev en längre vinröd kofta, en grönaktig tröja i ull, en tunn vit långärmar tshirt, ett mörklila nagellack, ett par jeans och 20 kilo kattsand :)  haha En bra shopping dag helt enkelt. Men nu får jag nog nöja mig ett tag :P
 
Nehe ni, dags att ta bort smink, borsta tänder och sådär tror jag minsann.. Blir kanske att läsa lite till innan jag somnar för kvällen. Har börjat på en ny bok, samma författare, Änglavakter. Rekommenderar verkligen Kristina Ohlssons böcker, 4 st är dom totalt och den jag är inne på nu är den tredje!
 
 
xoxo

Tenta, Twilfit och Tusenskönor

Äntligen fri från handelsrätten! Förhoppningsvis...
 
Skrev tentan imorse.. Det gick.. jag vet inte. Det var med frågor som jag inte riktigt var beredd på och som var riktigt svår att hitta i lagsamlingen, en del fanns inte ens med utan var nog mer med för att man skulle skriva runt och fundera/diskutera/resonera själv. Så ibland känns det som att det gick helt okej och ibland känns det som att det gick åt helvete. Only time will tell..
 
Jag tog i alla fall tag i mitt BHproblem efter tentan. Lite privat kanske men va fan, min blogg, mitt liv! Jag hade behov av nya och har skitsvårt att hitta i "dom vanliga butikerna" så jag gick till Twilfit. Det är första gången på länge jag har tyckt att det var kul att prova BHar för ALLA PASSADE!! Och så grymt sköna, enda felet med en del var att det blev konstig.. öh.. passform. Typ. Jaja, det blev en dyr historia trots att vissa hade ett helt okej "vanligt" pris, men jag behöver å andra sidan inte grämma mig över att inga av dom bra BHarna är tvättade haha Nu är det bara kasta dom som är mindre bra :)
 
 
Och det var väl min dag i stora drag. Blev en lätt lunch när jag kom hem och så har jag läst lite i Tusenskönor, rekommenderar verkligen!! Ska ta en titt i spegeln och se om jag ser respektabel ut, blir middags hos svärpäronen vid klockan 6! ;P
 
 
xoxo

Kvällsbabbel

Straxt dags för sängen...
 
Kämpade på idag med handelsrätten men fy fan, alla dessa paragrafer gav mig huvudvärk! Vet inte alls om jag lärde mig något.. Känner att jag pluggat dåligt inför tentan men har verkligen inte haft motivationen. Får hoppas det går bättre imorgon, sista dagen.
 
 
Dagens mest otroligaste var att jag var ute och löpte idag! Ja, ni läste rätt - jag, Johanna, LÖPTE! Det trodde jag aldrig. Speciellt inte på hatplatsen som födde min ovilja till att löpa - Väderkvarnsbacken. Fifan.. Hade inte Markus varit med hade det aldrig gått hahah Usch, gick inget vidare, har världens sämsta kondition. Har aldrig haft kondition så ni kan ju tänka er. Pep om mig tillslut när jag skulle andas haha Katastrof. Får försöka hålla det uppe, hoppas Macke kan vara med annars vet jag inte hur det ska gå, har ju ingen jävlaranamma-personlighet när det kommer till träning direkt.. Wowfaktor i alla fall ;)
 
Har inte gjort något vettigt efter att jag kom hem. 1 min planka och mat och sen dusch. Har provat plattången och den funkar fint :) Provade även sprayen jag köpte och lockade håret så får se hur det håller nu.. Gjorde det halvseriöst så räknar inte med något direkt.
 
 
Nehe, ska göra mig i ordning.. Får se om jag är så trött att jag somnar direkt, annars får jag leta upp en bok eller nåt :P
 
 
xoxo

Bangerhead

Tänk att det alltid är lika kul att hämta ut paket, trots att man vet att dom kommer och att man betalat för dom!
 
Dagen började inte alls som jag tänkt då jag råkade stänga mitt alarm imorse. Kom alltså inte upp så tidigt som jag hoppades på, men jag är ju utvilad i alla fall ;)
 
Förutom allt det vanliga morgonstöket så har jag gjort övningstentan. Det gick sådär, och då har vi ändå gått igenom tre av fyra uppgifter på den senaste föreläsningen och jag har läst lite själv.. Usch, bådar inte gått inför fredag och den faktiska tentan. Tack och lov har jag i alla fall 6 poäng från inlämningsuppgifterna och rättsfallsanalysen med mig!
 
Bestämde mig för att åka iväg och handla så jag kunde göra mat efter jag gjort övningstentan färdigt. Hoppades på att få ett sms om att mitt och mammas paket kommit men icke. Parkerade bilen på uppfarten hemma och satt kvar en stund för dom pratade intressant på P3. DÅ plingar mobilen. Var bara att starta bilen och åka igen hahah Men nu har jag äntligen paketet! Tjoho ;)
 
 
Paketet var från Bangerhead.se och innehöll shampoo och balsam till mamma och en plattång och spray till mig :) Vi fick också ett prov på hårinpackning, får se vem som tar den :P
 
Ska prova min tång sen, nu blir det mat!
 
 
xoxo