Wooosh, å så vare onsdag.

Så var det slut på onsdagen också.
 
Jag vet inte hur det gick till, men helt plötsligt var mer än halva veckan gjord! Vad hände liksom?
 
Vinterjackan kom väl till pass idag då tåget var försenat. Hade tänkt ta den tunnare då jag planerat att handla efter jobbet, men som tur är tog jag den tjocka goa! Tydligen kan inte SL hantera det här med kyla bättre än Östgötatrafiken. Same, same alltså, tåg är känsliga.
 
Kom inte jätteförsent, typ 10 min eller nåt. Högg in på min lista från Camilla. Jag tog det lugnt och ordentligt och lyckades ändå med att vara färdig långt innan dagen var slut. Känns ändå bra att jag får mer att göra för varje gång, snart ska jag nog lyckas ha en hel dag full med ekonomirelaterat jobb :)
 
Amy och jag gick lite tidigare och åkte till Täby centrum. Jag köpte grejer till festen på fredag, har bara en grej kvar sen ska outfiten vara komplett. Får se hur jag ska lösa det.. Vi gick ihop ett litet tag innan vi sa "hej då" och "vi ses imorgon", efter det strosade jag runt själv i den där jättegallerian. Seriöst, man skulle kunna gå vilse. Skandinaviens största eller något sånt så ni kan ju tänka er.. tur att jag varit där några gånger förut haha
 
Annars har det inte hänt mycket, har myst en massa med min lilla AbbeBabbe och lagat mat. Har pratat i telefon med min babe och min mor och smsat med syster och Josefine. Kollat över ekonomin och förvånats över en extra peng som dykt upp (tacktacktacktacktack) Natta kom hem vid nio och har suttit (sitter fortfarande) och pratat framför tvn, vår kommentatör för kvällen ;)
 
Efter en så spännande dag är det nu dags att gå och sova så man är pigg och alert tills imorgon ;)
 
 
xoxo

Den nya vardagen

Tillbaka till den nya vardagen.
 
Igår orkade jag inte med att blogga, unnade mig en riktig slapparkväll! Jobbet var väldigt lugnt på morgonen, blev lite mer att göra mot slutet på dagen. Åkte hem lite tidigare än vanligt då vi var duktiga och jobbade på bra med det som kom in under dagen. Hemma hälsade en kelsugen Albus på mig i dörren, han kom springandes :) Jag tvättade av mig smink och grejer och parkerade mig sedan i soffan framför några avsnitt Pretty Little Liars. Kom i säng tidigt också, rekord! :)
 
Idag var Camilla på jobbet och då blev det bokföring! Jättekul för nu får jag prova mer och mer och har fått en hel lista med grejer jag ska göra själv imorgon :) Det ser jag fram emot, spännande med nya kunskaper!
 
Kom hem och pratade med Natta och mös med Albus. Natta pajade ryggen så hon har varit hemma halva dagen idag och stackarn har fått stå ut med en störig kisse! Han har bajsat så det luktat apa tydligen, bitit på kablar, tiggt mat och jag vet inte allt.. Men dom blev sams sen, han var mysig och låg och spann på Nattas bröst ;)
 
Jag har varit ute på äventyr idag, åkte till Coop och handlade hahah Spännande att hitta dit... jösses. Till min glädje såg jag att dom hade Norrboda-korv i charken tillskillnad från ICA! Jag vet vart jag kommer handla i fortsättningen.. kanske borde skaffa kundkort? Stannade sedan på godisbutiken här, kommer lätt handla där någon gång :P Kollade efter grejer till en halloween-fest vi ska på nu på fredag.
 
Har slappat efter det, vi satte på 27 Dresses och slökollade på. Macke ringde så har pratat lite med honom.. saknar!! Nu går en skräckis på tv som vi har på, tror jag sett den förut, the Amityville Horror. Klockan tickar på så det börjar bli dags att göra sig iordning och gå och sova! Dock sa Amy att jag kunde ta sovmorgon om jag behövde.. hm.. haha Nevars, blir att gå upp som vanligt.
 
 
xoxo

Åter i Åkersberga!

Nu är vi här!
 
Jag och Albus har nu anlänt till Natta! Eller ja, för ett några timmar sedan :P Natta hjälpte mig att få upp alla grejer, blev en hel del som skulle med... Så har vi pratat såklart och jag har packat upp och försökt få en vettig ordning på allt. Albus har mest gått omkring och nosat och undersökt lite. Provlegat på olika ställen och så hehe
 
 
Nu är det dags för sängen! Imorgon är startar vecka 2 på LIA-perioden :)
 
 
xoxo