Ny telefon!

Woho, Nokia Lumia 920!
 
 
Min ny telefon kom idag :) Fick vänta på att Natta kom hem dock, den stod i hennes namn annars skulle den ha skickats till Skänninge då jag valde faktura som betalmedel.
 
Har tryckt runt lite och jag gillar den. Lite störigt med alarmen och det är dåligt med appar tycker jag. Instagram finns inte, bu! Förhoppningsvis är det problemet snart ur världen, verkar poppa upp nytt då och då.
 
Piggade upp min dag detta, trodde inte jag skulle få den förens nästa vecka. Fick stanna på Täby Centrum på vägen hem för att fixa ett nytt simkort och skyddsfilm.
 
Nu börjar det bli dags att lägga telefonen ifrån sig, sätta på skyddet, ladda den och gå och lägga sig. Svårt dock :P Det är ju så kul att lära sig en ny telefon!
 
 
xoxo

Kom nu, jag är kroniskt låg

Bloggmotivationen är låg.
 
Mitt liv är rätt pannkaka just nu, som ni kanske förstår. Det har varit ett riktigt skitår och en del att hantera på senaste tiden, tänker inte, kan inte och orkar inte gå in på allt även om det inte bara är negativa saker. Detta påverkar såklart blogglusten.. det påverkar lusten överhuvudtaget. Är så jävla less på livet, det är så orättvist och tomt nu. För att inte tala om ångesten som gnager på insidan..
 
Just nu ser jag fram emot att få det här året överstökat.
 
Fast jag försöker få in lite kul i tillvaron. Bland annat träffade jag klassen hemma hos Evelina i fredags. Det var roligt att träffa alla och prata om allt och om inget och framför allt om allas LIA hahha
 
I lördags följde jag med Macke och några av hans arbetskamrater till DreamHack! I know, inte riktigt min scen men kul att ha varit där. I typ fem minuter. Nåja, nästan i alla fall. Trodde att det skulle vara lite mer utställningsgrejer och uppvisande av ny teknik eller liknande, men det var ganska fattigt på den fronten tyckte jag. På kvällen slappade jag och Macke framför tvn som körde massor av avsnitt med Svampbob Fyrkant! hahah Så skönt att äta flöt och ligga och dega framför det med min babe. Det behövdes. Vi var också ute en sväng med vovvarna i kylan innan vi tittade på lite mer Svampbob och sedan lite Johan Glans. Macke körde hem mig när han tyckte jag såg alldeles förstörd ut.
 
I söndags packade jag och åt mat innan Macke kom och körde mig till tåget. Anlände till Stockholm och konkade sen mina väskor genom centralen till tunnelbanan och vidare till Roslagsbanan och tillslut hem till Natta, där jag bröt ihop över det faktum att jag åkt tåg själv istället för bil med Albus, medan jag packade upp.. Blev en filmkväll när Natta kom hem sen i alla fall, piggade upp.
 
Idag har jag haft att göra på LIAn, kändes bra. Tog mig igenom dagen, ledsen har jag varit men det har gått bra. Kom hem till en tom lägenhet och det fick hjärtat att brista. Macke ringde och pratade lite med mig, svårt att prata bara.. Usch. Har slappat framför tvn sen dess, orkar inte bry mig om något. Tur att man har matlådor i frysen.
 
Annars mår jag sådär, rent kroppsligt menar jag då. Mitt ont i halsen vill inte släppa och dessutom har mina ögon något problem. Har svullna ögonlock och typ det över, äsch jag vet inte hur jag ska förklara, det svullnar upp och jag ser inte klok ut på morgnarna. Och det är inte pågrund av gråten! Nej, det började innan det. Hoppas på att det var mascarans fel, har slängt den nu och inte använt någon annan heller sedan i fredags.
 
Nu är det dags att slå igen den här burken. Behöver få lite sömn så man orkar med morgondagen.
 
 
xoxo

Vila i frid

Min lilla bebis är död.
 
Helt plötsligt lämnade han oss, i stort sätt utan förvarning..
 
Det har varit en jobbig dag och det kommer säkert vara jobbigt en tid framöver. Jag vet inte vad som hände, men lilla kroppen ska på obduktion så jag hoppas jag får svar på det.
 
Matte saknar dig så förtvivlat!
 
 
Albus
 
2 maj 2011
-
21 november 2012
 
För alltid i mitt hjärta
 
Jag hoppas du mår bra plutten och att det som hänt var för det bästa.