Långhelg

En liten sammanfattning om helgen kommer här! :)

I onsdagskväll var det supertrevligt! Jag mötte ju upp Sylvia och så tog vi tåget till Vikingstad. Kändes jätteskumt att gå av där, som att kliva in i en bild man bara tittat på. Eller nåt :P När alla anlänt gick vi in på ICA och handlade mat och snacks, det blev lite tjafs i kassan om vem som skulle betala - vi eller Hans hahah Vi vann i alla fall ;) Så gick vi hem till Michel. En riktigt trevlig kväll! Mat och en massa prat, hel skönt gäng alltså :)

Torsdagen var lugn, David och Becca kom hit och fikade. Jag och Markus skrev vittnade när dom skrev under sitt testamente, fick oss att fundera på om vi kanske också skulle göra något sånt. Kan ju vara vettigt. På kvällen åkte Macke in till Linkan och åt med David och Willy och jag tog med Albus hem till Skänninge. Blev kebab och prat och TV på Josses rum :) Myskväll.


På fredagen gjorde vi inte heller något särskilt vad jag kan minnas, njöt mest av att vara lediga ;) Vid halv sex mötte jag upp Jonna på Coop där vi köpte massa snacks innan vi traskade bort till Ann. Det blev tjejkväll med oss tre och senare kom även Moa. Härligt att bara sitta och vara och prata :) Blev inte jättesent för min och Jonnas del, Ann och Moa tog sig till parken och vi gick hem. Jonna hade plugg och jag var en snäll syster och lovade att hämta Josse. Vid 2 var jag alltså inne i Linköping och hämtade hem Josse som var lagom på lyset ;) Lade till med dialekt och grejer, haha roligt! :)

Igår var det ännu en slappar dag. På kvällen åkte babe och jag in och såg the Hunger Games, den var bra. Faktiskt, inte lika bra som boken men ändå bra :)

Idag har det varit slappt också, fast jag tog mig ner och tränade ändå som varje söndag. Är ganska imponerad av mig själv att jag faktiskt går dit varje söndag. Blir ändå ett pass i veckan, bättre än inget :) Men idag var det jobbigt, fy fan. Tror jag inte ätit och druckit ordentligt innan plus att det var varmt, trots det gick det hyfsat. Kunde gått bättre men, men.. Jag var ju där :)

För övrigt har jag skaffat mig Instagram, Pohanna heter jag där om ni är intresserade och så får ni säga till om ni är finns där så jag kan följa er! Utöver det har det väl inte hänt något speciellt vad jag kan komma på :)


xoxo